Türk Malı Tekrar Show Tv'ye Geri Döndü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061

Show Tv`nin eski komedi dizisi Türk Malı, kanalın çaresizliğinden tekrar yayın akışına geri döndü. Daha bir kaç ay önce Cumartesi-Pazar Prime Time`da tekrar bölümü yayınlanan dizi bu sefer Pazar 23.00`te tekrar bölümleriyle ekrana gelecek. Daha önce tekrarından medet uman, ama pek umduğunu bulamayan kanalın bu sefer dizi üzerinden ne kadar reyting alacağı merak konusu.

Türk Malı tekrar bölümüyle Pazar 23.00`te Show Tv'de!

RevaN / ÖzeL HabeR

Bence Show TV Adını Feriha Koydum dizisinin tekrarını yayınlarsa daha iyi reyting alır.

Doktorları koysunlar madem böyle yapacaklar o daha cok izlenir

Saat doldurmak için yapılmış hamle. Yine kötü gider ve yayından kaldırılır 3-4 haftaya.
Kısacası Ocak ayında biter.

Show TV Aci Hayat'in tekrarlarini koysun. Ama onun haklarini Kanal 7 satin almisti sanirim.

Tatlı Hayat'ın tekrarlarını versinler de bir işe yarasınlar diyeceğim ama görüntü kalitesini düzenletmek bile pahalı gelir herhalde Show'a

İzleneceğini düşünmüyorum kötü bir karar olmuş.

Gece kuşağına gereksiz tekrar programları koyacaklarına, Türk Malı'nın tekrarını koysunlar daha iyi.

Adını Feriha Koydum tekrarlarını koysunlar gayet iyi reytingler alır bence de.Doktorları aman ha koymasınlar.Sıdıkayı yayınlasalar keşke iyi bir alternatif olabilir belki

Keşke Adını Feriha Koydum'un tekrarlarını koysalar ne güzel olurdu... Sevda Çiçeği'de olabilir. :