Türk Malı Tekrar Show Tv'ye Geri Döndü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Show Tv`nin eski komedi dizisi Türk Malı, kanalın çaresizliğinden tekrar yayın akışına geri döndü. Daha bir kaç ay önce Cumartesi-Pazar Prime Time`da tekrar bölümü yayınlanan dizi bu sefer Pazar 23.00`te tekrar bölümleriyle ekrana gelecek. Daha önce tekrarından medet uman, ama pek umduğunu bulamayan kanalın bu sefer dizi üzerinden ne kadar reyting alacağı merak konusu.

Türk Malı tekrar bölümüyle Pazar 23.00`te Show Tv'de!

RevaN / ÖzeL HabeR

t%C3%BCrk+mal%C4%B1+dizisi.jpg

Bence Show TV Adını Feriha Koydum dizisinin tekrarını yayınlarsa daha iyi reyting alır.

Saat doldurmak için yapılmış hamle. Yine kötü gider ve yayından kaldırılır 3-4 haftaya. :) Kısacası Ocak ayında biter. :)

Show TV Aci Hayat'in tekrarlarini koysun. Ama onun haklarini Kanal 7 satin almisti sanirim.

Tatlı Hayat'ın tekrarlarını versinler de bir işe yarasınlar diyeceğim ama görüntü kalitesini düzenletmek bile pahalı gelir herhalde Show'a :):)

Gece kuşağına gereksiz tekrar programları koyacaklarına, Türk Malı'nın tekrarını koysunlar daha iyi. :)

Adını Feriha Koydum tekrarlarını koysunlar gayet iyi reytingler alır bence de.Doktorları aman ha koymasınlar.Sıdıkayı yayınlasalar keşke iyi bir alternatif olabilir belki :)

Keşke Adını Feriha Koydum'un tekrarlarını koysalar ne güzel olurdu... Sevda Çiçeği'de olabilir. ::)