Netten izlicektim ama yorumlar ürküttü.
Süre kısa olsa şans verirdim yorumlara bakmadan ama 2 saat değmez. Tv'de denk gelirim illaki, o zaman bakarım.
Sen izle nasılsa çakma işlere zaafın varNetten izlicektim ama yorumlar ürküttü.Süre kısa olsa şans verirdim yorumlara bakmadan ama 2 saat değmez. Tv'de denk gelirim illaki, o zaman bakarım.
Biz eski nesildeniz eski dizileri hatırlatan dizileri severiz yeni işler bi foka benzemiyor.Sen izle nasılsa çakma işlere zaafın var![]()
İzle o zaman dodoBiz eski nesildeniz eski dizileri hatırlatan dizileri severiz yeni işler bi foka benzemiyor.![]()
Var ya ananem gibisin o da her ziyaretine gittiğimde bana cins cins kelimeler söyler.İzle o zaman dodo![]()
Sigaraya başladın, küfüre başladın... Ne ara bu denli kötüleştin??Biz eski nesildeniz eski dizileri hatırlatan dizileri severiz yeni işler bi foka benzemiyor.![]()
Galiba büyüyorum.Sigaraya başladın, küfüre başladın... Ne ara bu denli kötüleştin??![]()
Zaten kazık kadar adamsın daha ne kadar büyücen acaba.Galiba büyüyorum.![]()
Günlük hayatta gör bi de sen beniVar ya ananem gibisin o da her ziyaretine gittiğimde bana cins cins kelimeler söyler.![]()
Fiziken değilen ruhen.Zaten kazık kadar adamsın daha ne kadar büyücen acaba.![]()
Dolar fırlamış diyolla bu kötü yorumlardan sonra.Herkes kötü yorum yapmış yarın yüksek Reyting alır kesin![]()