Star Türk Malı - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
c10c792c-08e1-439d-b3b4-f6d578602bab.jpg

Star TV'nin yeni ve iddialı dizisi ''Türk Malı'' bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film'in, senaryosunu Tayfun Güneyer'in üstlendiği dizinin başrollerini Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Haki Biçici, Polina Ch, Selen Görgüzel, Serkan Şengül, İlke Korkmaz ve Buse Narcı paylaşıyor.

''Türk Malı'' yeni bölümleriyle her pazar 20.00'da Star TV'de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

@MayısKralı Çöpe gitmiş konudaki mesajına ithafen söyleyeyim Abiye olsun veya olmasın izlemezdim. Eskiden severdim ama yıllar geçince komik gelmiyor. Ha belki Binnur Kaya olsa göz gezdirebilir miydim? Belki ama kavga mevzusundan sonra gelme ihtimali yoktu. Hem zaten Bodrum Masalı var bu akşam. Anlayacağın izlemeyeceğim. :D

Abi eski tat yok ya. Birde eskilerden olmayanları anlarım ama Yarcan'ın yokluğunu kaldıramam. Kesinlikle geri dönmeli.

Eski tadı yakalayamadım sanki, biraz yapmacık geldi bana. O çocuklar çok sevimsiz bir kere. Bizim o eskiler çok iyiydi mesela. Hasibe Eren çok iyi olmuş, ona şaşırdım. Tabi gözler Binnur Kaya'yı arıyor ama alternatif olarak çok iyi olmuş diyebilirim.

Mesela yan komşular vardı eskiden, onlar çok güldürürdü. Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar sıkıyor biraz, belki de ilk bölüm diye bilemiyorum.

Ara sıra bakıp izlerim, yarın +5 reytingle başlar ama ben düşeceğini düşünüyorum.

Sadece Mehmet Ali Erbil'li kısımlar güzel onda da @OzaN'ın dediği gibi Aşkım Aşkım havası aldım. :D

Diğer karakterler oldukça yapmacık olmuş Erman bile kendini taklit ediyor gibi, eski samimiyeti yok. Gerçek bizdeyken neydi şimdi ne olmuş. :X

Sadece Mehmet Ali Erbil'li kısımlar güzel onda da @OzaN'ın dediği gibi Aşkım Aşkım havası aldım. :D

Diğer karakterler oldukça yapmacık olmuş Erman bile kendini taklit ediyor gibi, eski samimiyeti yok. Gerçek bizdeyken neydi şimdi ne olmuş. :X
Twitter'da herkes Binnur Kaya'yı arıyor. :D

Askim Askim'dan esintiler vardi.Onlar çok güzeldi.Mali agirligini koymus.Nergiz Kumbasar'in cok guzeldi) Senaryo tam degil,komsuluk iliskilerinde mantikli olmayan durumlar vardi.Arkadaslarin dedigi gibi çocuklar olmamis,erkek çocuk yine olur da kiz çok yapmacik.Yine de izlenir.Özellikle Mali-Safak Sezer iliskisini merak ediyorum:D

Biraz bakdım, yapmacıklık akıyordu. Memoş her zamanki samimiliği ile yine eh işte tek yani idi dizinin. :D