Türk Kahvesi mi 3'ü 1 Arada mı?

Tarifi;
bir fincana bir çay kaşiği kahveyi suyla kariştir harli ateşte köpürene kadar kaynat :X Orta şekerli için 1 kesme şeker şekerli için 2+ şeker :X Tuzlusu için ise bolcana tuz :F:F

- - - Ekleme - - -

Turkçede "KIL" diye bir kelime var :X kılo diye yok :F:F baştan aşaa hatasın bana öğüt veriyor bide :bağır:
kil demişim vücuda kil yapan kahve mi var :bağır:

Tarifi;
bir fincana bir çay kaşiği kahveyi suyla kariştir harli ateşte köpürene kadar kaynat :X Orta şekerli için 1 kesme şeker şekerli için 2+ şeker :X Tuzlusu için ise bolcana tuz :F:F

- - - Ekleme - - -

Turkçede "KIL" diye bir kelime var :X kılo diye yok :F:F baştan aşaa hatasın bana öğüt veriyor bide :bağır:

Deniyicem. :X

tabikide neskafe hatta bana bağımlılık yptı malesef hergün 1 fincan içmem lazım yoksa morelim bozuluyor cidden :kiki::kiki::kiki: ayrıca türk kahvesi keyiflik içilen birşey değildir
neskafeyi evde tek basınaykan keyiflif yapar içersin ama türk kahvesi genelde misafirlerle birlikte içilmesi tercih ediliyor 🙂🙂
ben neskafeyi çikolatalı seviyorum ayrıca sütlü içiyorum yanı sütü ısıtıp onun içine katıyorum nefis oluyor bu aralar çikolatalı neskafe favorim denemeyenler denesinler 😉😉
%C3%87%C4%B0KOLATALI.jpg