İlk kere duyuyorum ben hergün içiyorum ama....
Bende ya gazetede okudum yada bi yerden duydum taaaa fi tarihinde hatırlamıyorum."Kıl yapıyormuş" 😕 Kıl yapmak, kıl aldirmak bilemedim 😕
İlk kere duyuyorum ben hergün içiyorum ama....
Bende ya gazetede okudum yada bi yerden duydum taaaa fi tarihinde hatırlamıyorum."Kıl yapıyormuş" 😕 Kıl yapmak, kıl aldirmak bilemedim 😕
Satılıyor ama yapmasını bilmiyorum.
Nasıl Azerbeycan'da satilmiyor mu? Ben sizin orda da var sanıyordum 😕
@xemrexxx kıl aldırıyor derken?
Satılıyor ama yapmasını bilmiyorum.
Turkçede "KIL" diye bir kelime var kılo diye yok baştan aşaa hatasın bana öğüt veriyor bide@Forumdash biraz okuma-anlama çalış :
kil demişim vücuda kil yapan kahve mi var
Tarifi;
bir fincana bir çay kaşiği kahveyi suyla kariştir harli ateşte köpürene kadar kaynat Orta şekerli için 1 kesme şeker şekerli için 2+ şeker Tuzlusu için ise bolcana tuz
- - - Ekleme - - -
Turkçede "KIL" diye bir kelime var kılo diye yok baştan aşaa hatasın bana öğüt veriyor bide
kil demişim vücuda kil yapan kahve mi var
Az postlari oku daaaa mrt-06'ya yazdım cevap çok uzakta değil, az yukarda
Tarifi;
bir fincana bir çay kaşiği kahveyi suyla kariştir harli ateşte köpürene kadar kaynat Orta şekerli için 1 kesme şeker şekerli için 2+ şeker Tuzlusu için ise bolcana tuz
- - - Ekleme - - -
Turkçede "KIL" diye bir kelime var kılo diye yok baştan aşaa hatasın bana öğüt veriyor bide
Mutlaka denemelisin Türk kahvesi bambaşka yanlız şekerini iyi tutturman lazım.Deniyicem.