Aman ha sakin Recep İvedik izleme aga hem guzel degil hemde cok kufurlu bu adamda Necati abiye hakaret niteliginde bir video hazirlayip atmisti twittirinaRecep ivedik 1-2-3-4
Düğün dernek
Eyvah eyvah serisi
recep ivedik i oturup internet başında izlemem zamanıma yazık zaten hepsini biliyoruz az çok tv de 1000 kez çıkmıştır efsane falan dadeğildirRecep ivedik 1-2-3-4
Düğün dernek
Eyvah eyvah serisi
eşkıyayı dün izledim şener şen in son zamanlarda oynadığı filmleri izliyorum av mevsimini 2 kez izledim çok müthiş bi filmdiÇoğu zaten çok bilindik filmler ama maalesef yerli film kültürüm çok da iyi durumda değil. Yine de sevdiğim aklıma gelenleri yazayım:
Babam ve Oğlum
Dedemin İnsanları
Eşkıya
Kabadayı
Uzun Hikaye
Kelebeğin Rüyası
Devrim Arabaları
Pardon
Yabancı olarak ilk aklına Kelebek Etkisi geliyordur kesinYerli film önermekte zorluk çekiyorum hepsi aynı filmler ama yabancı olsa söylerdim sana
Yok onu izlemedimYabancı olarak ilk aklına Kelebek Etkisi geliyordur kesin
Hadi hadi bana yapma aga bunu ben yemem Erica Durance için kaç kere seyrettinYok onu izlemedim
Youtube değilde güzel bir site var Babam ve Oğlum'u izlemen için. Tek link. Özelden atıyım mı?recep ivedik i oturup internet başında izlemem zamanıma yazık zaten hepsini biliyoruz az çok tv de 1000 kez çıkmıştır efsane falan dadeğildir
eyvah eyvah bana göre değil sevmiyorum o filmi
düğün dernek i ve recep ivedik 4 ü sinemada izlemiştim
öneriler için eyvallah aga
eşkıyayı dün izledim şener şen in son zamanlarda oynadığı filmleri izliyorum av mevsimini 2 kez izledim çok müthiş bi filmdi
eşkıyada çok iyi şener şen yetiyor zaten
kabadayıyı da indirdim onu da izlicem
uzun hikayeyi biraz izlemiştim çok yavaş ve sıkıcı izlenecek bi film değil
diğer filmler pek izlenecek gibi değil aslında yabancı olsa dizerdin admin
babam ve oğlumu youtube da tek parça bulamadım ama onu da izlicem
ve birde vizontele tabiki
bana atabilir msin aga bende izlicemYoutube değilde güzel bir site var Babam ve Oğlum'u izlemen için. Tek link. Özelden atıyım mı?
Yok hiç izlemedimHadi hadi bana yapma aga bunu ben yemem Erica Durance için kaç kere seyrettin
farketmez aga nerden atarsanYoutube değilde güzel bir site var Babam ve Oğlum'u izlemen için. Tek link. Özelden atıyım mı?