Türk dizilerinden Azerbaycanda en çok hangi diziler izleniyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir çok Türk dizilerini yayınlayanan Azerbaycanda yayınlanan dizilerin sıralamsı şöyle:

1. Kurtlar Vadisi Pusu Atv
2. Yaprak Dökümü Atv
3. Muhteşem Yüzyıl Lider Tv
4. Haziran Gecesi Space
5. Asi Hazar Tv
6. Çocuklar Duymasın Ans
7. Büyük Yalan Hazar Tv
8. Aşka Sürgün Atv

ee hani kuzey güney nerde? bu azerbaycan nasıl yaşıyor ekmeksiz susuz(kuzey güney).

Yahşi Cazibe

*Bu mesaj yazarın düz mantık felsefesinden hareketle yola çıktığı saatlerde inanılmaz derecede yorgun bir beyin fonksiyonları içerisinde yazıldı.Saçmalığı veya doğruluğu anayasadaki "Türkiye'nin başkenti Ankara'dır" kadar tartışılmazdır.

kuzey güney listeye girememis :D

ya bişey soracam sana. sen benim her yazdığıma(kuzey güney ile ilgili) cevap vermek zorunda mı hissediyon kendini? yani eğer öyle hissediyorsan korkma öyle bir zorunluluğun yok. ben seni böyle bir yükün altına koymadımki. niye kendini böyle bir borç altında ezdirime moduna giriyorsunki.YAPMAAA...

ya bişey soracam sana. sen benim her yazdığıma(kuzey güney ile ilgili) cevap vermek zorunda mı hissediyon kendini? yani eğer öyle hissediyorsan korkma öyle bir zorunluluğun yok. ben seni böyle bir yükün altına koymadımki. niye kendini böyle bir borç altında ezdirime moduna giriyorsunki.YAPMAAA...

listede göremedim :) avrupa en çok satilan dizi m.yüzyil

türkiyede en çok indilen dizi kurtlar vadisi :)

bu yazıyı yazmadan önce kendi yazdıklarını bir kontrol et duygusal arkadaşım.. muhteşem yüzyıl için gereksiz ve saçma bir dizi dersen karşılığında her yazdığın yazıdada senin filmin için aynı değerlendirmeler gelecektir.. ne ekersen onu biçersin..

bu yazıyı yazmadan önce kendi yazdıklarını bir kontrol et duygusal arkadaşım.. muhteşem yüzyıl için gereksiz ve saçma bir dizi dersen karşılığında her yazdığın yazıdada senin filmin için aynı değerlendirmeler gelecektir.. ne ekersen onu biçersin..

MAŞALLAH destere, bugunlerde çok iyi anlaşıyoz. aramızdan su sızmıyor. aman aramız bozulmasın. bi de döv tam olsun. bu gidişat hiç iyi değil. nerden nereye...

Kurtlar Vadisi Pusu, Türkiye'de gördüğü ilgiyi, Azerbaycan'da da görerek her türlü 1. oluyor. :)

Arkadaslar "farkimiz tarzimiz" diyorum baskada birsey demiyorum. Bundan sonra Burda vadi yi kimseyle tartismayacagim cünkü vadi yi digerleri ile kiyaslamak bile ayip

Arkadaslar "farkimiz tarzimiz" diyorum baskada birsey demiyorum. Bundan sonra Burda vadi yi kimseyle tartismayacagim cünkü vadi yi digerleri ile kiyaslamak bile ayip
Yasin zaten Vadi kötü demiyoruz. Diziyi uzattılar diyoruz. Ayrıca Kurtlar Vadisi eskiden beri Azerbaycanda ilgi görüyor. Ama altını çiziyorum yayınlanan bölümleri eski bölümler hani 20 reyting aldığı bölümler.

Yasin zaten Vadi kötü demiyoruz. Diziyi uzattılar diyoruz. Ayrıca Kurtlar Vadisi eskiden beri Azerbaycanda ilgi görüyor. Ama altını çiziyorum yayınlanan bölümleri eski bölümler hani 20 reyting aldığı bölümler.

tamam kardes lafim sana degil Burda ama bazi arkadaslar bu vadi düsmanligini cok abartiyorlar eger begenmiyorlarsa yada cok fazla uzadigini düsünüyorlarsa izlemezler olur biter

MAŞALLAH destere, bugunlerde çok iyi anlaşıyoz. aramızdan su sızmıyor. aman aramız bozulmasın. bi de döv tam olsun. bu gidişat hiç iyi değil. nerden nereye...

aramız bir film için niye bozulsun sadece fikir paylaşımında bulunuyoruz ...benim mesajlarımda hiçbir zaman kişileri aşağılama yok.. sadece izlemediğin filmi kötülerken görüşünü nasıl özgürce açıklıyorsan, karşıdaki kişilerde senin filmi eleştirirse buna katlanacaksın.. herşey karşılıklı sadece bunu söyledim..

Asi süper bir diziydi ya azeriler çok şanslılar
Zaten ASİ MONTE CARLO TELEVİZYON FESTİVALİ ÖDÜL TÖRENİNDE YARIŞAN İLK TÜRK DİZİSİ OLARAK BAŞARISINI KANITLADI

aramız bir film için niye bozulsun sadece fikir paylaşımında bulunuyoruz ...benim mesajlarımda hiçbir zaman kişileri aşağılama yok.. sadece izlemediğin filmi kötülerken görüşünü nasıl özgürce açıklıyorsan, karşıdaki kişilerde senin filmi eleştirirse buna katlanacaksın.. herşey karşılıklı sadece bunu söyledim..

bu demokratiklik böyle. yok ben anlamadımki ne oluyor yani????

aslinda biz hic kendi tvlerimize bakmiyoruz.en cok sizin kanallara bakiyoruz.ve asil reytingleri ben biliyorum.
1-adini feriha koydum
2-iffet
3-kurtlar vadisi
4-muhtesem yuzyil
5-fatmagulun sucu ne
6-hayar devam ediyor
7-pis yedili
8-yahsi cazibe
9-lale devri
10-sevkat tepe
asil reytingler bunlar.