Türk dizi tarihinde bir dönem sona eriyor

eleştiriye katlanacaksın saygı duyacaksın nasıl ben senin eleştirilerine karışmıyorsam sende karşıdakinin fikrine saygı duyacaksın .. bana göre vadi miyadı dolmuş bir film 5 yıl önce bitemesi gerkiyordu ben bu fikrimi istediğim gibi söylerim vadi senin tekelinde değil, sana göre süper sen överken sana müdahale ediyormuyum hayır ben eleştirirkende saygı duy takas ..

herkes fikrini özgürce söyler bana göre eleştirenler sonuna kadar haklı ben eleştirenleri destekliyorum sende beğenenleri destekle sorun kalmıyor o zaman ...

siz eleştirmemiş resmen alay edip necati şaşmaz a hakaret etmişsiniz

bak destere bu işin şakası kalmadı artık kendinize gelin aklınızı başınıza alın sen gerçek hayatta da böylemisin

sen gerçek hayattada böylemisin derken kastettiğin ney ona göre cevap vereyim.. ben gerçek hayattada burdaki gibiyim herkese saygı duyarım kimseye kötü söz kullanmam bahsettiğin konu buysa bu iş şakaya gelir niye gelmesin bu devlet işi değil sonunda sıradan bir dizi nesi şakaya gelmiyor..

Yazan adamın bütün dediklerine katılıyorum. Senaristin elinde başka bir şey kalmadı. Çok daha fazla sıkmadan bu sene bitmesinde fayda var bence. Ama büyük ihtimalle 1 sezon daha devam eder.

siz eleştirmemiş resmen alay edip necati şaşmaz a hakaret etmişsiniz

ama necati şaşmaz vadinin başrolündeki oyuncu yani filmi eleştirirken sen hiç oyuncuları eleştirmiyormusun .. eleştiriyorsun.. ben necati şaşmaz adam değil dersem hakaret olur ama ben necati şaşmaz oyuncu değil diyorum çakır ondn çok daha kaliteliydi diyorum bunun neresi dalğa geçmek..

Burda dalga geçen kişilerin izlediği veya savuduğu dizi aklıma geldikçe o kişilere üzülüyorum.Tecavüz veya cinsellik üzerine kurulu dizilerden ne bekleyebilirsin ki !

bu biter kurtlar vadisi çatışma çıkar saçmaladılar iyice. pusu hiç başlamamalıydı

Allah Allah siz hiç bizim dizimize laf etmediniz mi

Fatmagul'u izledim harikaydi bence yine zirvedeyiz Vadisiler'de bahane yapmaktan baska birsey bilmiyorlar.

içine takas mı kaçtı kreys ))))) ne oldu sen böyle uçuk kaçık tahminlerde bulunmazdın ))))))))))))))))

fakat yinede ikinci olmuş fatmagül her hafta olduğu gibi geçmiş ne iş))))))

fatmagül 11 de bitti vadi 11 25 falandı sanırım fazla oynatıp ordan burdan reyting kapmaya çalışan vadidir..

haftaya fatmagül 18 reyting alır..... vadi 5 reyting alır şimdiden söyleyeyim kabul et

daha kanalmı değiştirecek türkiyede uğramadığı kanal kalmadı 10 yılda 10 kanal değiştirdi bundan sonra sanırım kanal7 ye geçer

samanyoluya geçsin... o kanala uğramadı... yine kanal 7 de tekrarları filan var

Ya bırakın tartışmayı fsn geçmeyeceğine göre problemde yok

my ve vadi 20yi geçtide bizim mi haberimiz yok gardaş

İşte buda sizin farkınız

Fatmagul'u izledim harikaydi bence yine zirvedeyiz Vadisiler'de bahane yapmaktan baska birsey bilmiyorlar.

içine takas mı kaçtı kreys
))))) ne oldu sen böyle uçuk kaçık tahminlerde bulunmazdın
))))))))))))))))

fakat yinede ikinci olmuş fatmagül her hafta olduğu gibi geçmiş ne iş
))))))

fatmagül 11 de bitti vadi 11 25 falandı sanırım fazla oynatıp ordan burdan reyting kapmaya çalışan vadidir..

haftaya fatmagül 18 reyting alır..... vadi 5 reyting alır şimdiden söyleyeyim kabul et

daha kanalmı değiştirecek türkiyede uğramadığı kanal kalmadı 10 yılda 10 kanal değiştirdi bundan sonra sanırım kanal7 ye geçer

samanyoluya geçsin... o kanala uğramadı... yine kanal 7 de tekrarları filan var

Ya bırakın tartışmayı fsn geçmeyeceğine göre problemde yok

my ve vadi 20yi geçtide bizim mi haberimiz yok gardaş

İşte buda sizin farkınız

şuraya bak ya adamlar vadiyle perşembe reytinglerinde bile dalga geçmişler sonrada admin ilk sen yapıyon falan diyo çok ilginç

şuraya bak ya adamlar vadiyle perşembe reytinglerinde bile dalga geçmişler sonrada admin ilk sen yapıyon falan diyo çok ilginç

dalga geçilmicek dizi mi güzelim diziyi ne hale getirdiler
ayrıca admin siliyor dalga geçen yorumları

dalga geçilmicek dizi mi güzelim diziyi ne hale getirdiler
ayrıca admin siliyor dalga geçen yorumları

la olm dalga mı geçiyon sen sanki akasya durağından bahsediyoz izlediğin diziler vadinin kalite olarak yanından geçemez her bölümü sinema tadında ne diyon sen