Türev mi, İntegral mi Daha Kolay?

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    17
İkisini de ilk kez duyuyorum

Türev daha kolay. Ama intrgral daha zevkli.

Biz Lisede Matamatik dersi görmedik sayısal yanı
Gidip sayısaldan üni sınavına sokmuşlardı yine o geldi aklıma ayoll yoksa 2.sınava kalırdık

Hep bu çift şeyler bana denk geliyor şimdide ilk defa oy atacam seçimde çiflenmiş
Benim kuzenim de senle aynı dönem girdi son birkaç ay kala söylemişler bu konular eklendi diye. Bunun üstüne de bin kez sistem değişti.

Benim kuzenim de senle aynı dönem girdi son birkaç ay kala söylemişler bu konular eklendi diye. Bunun üstüne de bin kez sistem değişti.
İmamatip için bilgisayar bölümünün önünü kapatmışlardı biz bilgisayar mühendisi olamıyorduk ama onlar oluyordu sınavıda onlara kolaylık yapılmıştı sankı bilgisayarı onlar okuyordu

İkisini de gelmeden matematiğe veda etmiştim...

Bence integral daha zevkli ya.O yüzden bana daha kolay geliyor.Türevde maks-min problemleri öldürüyor beni

Kaç sene bunlarla uğraştığım için Türev elbette daha kolay ama İntegralde zor değil bana göre

İkisi de zor geliyor bana. Çünkü; birincisi matematik, ikincisi de hayatımda hiç bu tarz sorular çözmedim.

Keşke biraz açıklamasıda olsaydı, isimlerden çıkaramadım hangisinin hangisi ve ne olduğu