Biz Lisede Matamatik dersi görmedik sayısal yanı Gidip sayısaldan üni sınavına sokmuşlardı yine o geldi aklıma ayoll yoksa 2.sınava kalırdıkKimin matematikçi olduğunu bilmiyorum o yüzden genel olarak etiketledim. Bugün aklıma çok takıldı nedense bu soru.@Çiğdem- @denizz19 @Dosi @vadikızı @xemrexxx @Aserat @BesaleT @MEnes @DarkLegenD @cookies @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @Forumdash @xBUGRAx @Billy Kane @bazinga @Yakamoz-Asi @yatutarsa @Tolstoyevski @ozmoturk @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @Titanium @Tzira @dreamy @serhatt @Thequeer @kerem @legolas9900 @batuhankaralar @XanTier
Sen galiba ilk ÖSS mağdurlarındansın ablacım.Biz Lisede Matamatik dersi görmedik sayısal yanı Gidip sayısaldan üni sınavına sokmuşlardı yine o geldi aklıma ayoll yoksa 2.sınava kalırdık
Hep bu çift şeyler bana denk geliyor şimdide ilk defa oy atacam seçimde çiflenmişSen galiba ilk ÖSS mağdurlarındansın ablacım.
Benim kuzenim de senle aynı dönem girdi son birkaç ay kala söylemişler bu konular eklendi diye. Bunun üstüne de bin kez sistem değişti.Hep bu çift şeyler bana denk geliyor şimdide ilk defa oy atacam seçimde çiflenmiş
İmamatip için bilgisayar bölümünün önünü kapatmışlardı biz bilgisayar mühendisi olamıyorduk ama onlar oluyordu sınavıda onlara kolaylık yapılmıştı sankı bilgisayarı onlar okuyorduBenim kuzenim de senle aynı dönem girdi son birkaç ay kala söylemişler bu konular eklendi diye. Bunun üstüne de bin kez sistem değişti.
NedenŞaşırmadım.
Matematik ile ilgili bölüm okumuyor muydun sen nasıl aran yok.Neden
Matematikle aram yoktur ama sanatla, bilimle aram çok iyidir çatla
Yav her matematik dersine giren çok iyi mi olacakMatematik ile ilgili bölüm okumuyor muydun sen nasıl aran yok.
Keşke biraz açıklamasıda olsaydı, isimlerden çıkaramadım hangisinin hangisi ve ne olduğuKimin matematikçi olduğunu bilmiyorum o yüzden genel olarak etiketledim. Bugün aklıma çok takıldı nedense bu soru.@Çiğdem- @denizz19 @Dosi @vadikızı @xemrexxx @Aserat @BesaleT @MEnes @DarkLegenD @cookies @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @Forumdash @xBUGRAx @Billy Kane @bazinga @Yakamoz-Asi @yatutarsa @Tolstoyevski @ozmoturk @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @Titanium @Tzira @dreamy @serhatt @Thequeer @kerem @legolas9900 @batuhankaralar @XanTier
Öyle diyorsan öyledir.Yav her matematik dersine giren çok iyi mi olacak
Cık cık cık birde öğretmen olacak. .ssKeşke biraz açıklamasıda olsaydı, isimlerden çıkaramadım hangisinin hangisi ve ne olduğu