Puanım 15. Eline sağlık, çok iyi tasarlanmış bir konu üzerine kurulmuş dizi. Çok beğendim. Baya heyecanlı da bir yerde bitti. Bakalım gelecek bölümlerde neler olacak merakla bekliyoruz.
AB grubu olarak diğer yapımlara da ilgi ile katılmanı bekliyorum.:5:Puanım 15. Eline sağlık, çok iyi tasarlanmış bir konu üzerine kurulmuş dizi. Çok beğendim. Baya heyecanlı da bir yerde bitti. Bakalım gelecek bölümlerde neler olacak merakla bekliyoruz.
@OzaNilk bölüm güzel olmuş puanım 13
mobil
Beğenmene sevindim canım @denizz19 yorumunu bekliyorum ?Düzen şimdi on numara beş yıldız olmuş taklım. @Almila
Çok teşekkür ederim Furkan Senin gibi profesyonel birinden bunları duymak inan beni çok mutlu ettiÇok emek verildiği bariz Hilal, ellerine sağlık. Aynen böyle devam
Çok teşekkür ederim Furkan Senin gibi profesyonel birinden bunları duymak inan beni çok mutlu etti
İlk olarak dizide Tuba yer alacaktı Prncss.. ancak foruma sık sık giremediği ve başka bir dizimde yer aldığı için yerine @dizi kolik getirildiKimse dikkat etmiyor sanırım. 'Esra' isimli karakter nedense bir anda 'Tuba' karakterine dönüşüyor. Ben onu anlayamadım.
İlk olarak dizide Tuba yer alacaktı Prncss.. ancak foruma sık sık giremediği ve başka bir dizimde yer aldığı için yerine @dizi kolik getirildi
Düzeltildi
Anladım da, mantık hatası var o kısımlarda. Onu dile getirmek istedim.
Düzeltildi
Yalnız bir hata daha var içerisinde.
"(Odada bunlar yaşanırken Hilal ve Deniz’de Tuba ve Mustafayı izliyorlardu.)"
Kısmında.