Hayda ne demek şimdi buCami duvarına işiyorsun.
Hayda ne demek şimdi buCami duvarına işiyorsun.
Böyle vasat adamların arasında öylesi bir kalitenin işi olamaz zaten, biz sevenleri oy vermeyip bilerek eledik.Bihter'i ölüm grubuna attık Çıkamadı haliyle
Oh olsun sana beter olBöyle vasat adamların arasında öylesi bir kalitenin işi olamaz zaten, biz sevenleri oy vermeyip bilerek eledik.
Bu şey değil mi ya işleri batırıp patron kovunca istifa ettim demek @Maskeli FedaiBöyle vasat adamların arasında öylesi bir kalitenin işi olamaz zaten, biz sevenleri oy vermeyip bilerek eledik.
Oh olsun sana beter ol
Siz kendinizi avutmaya devam edin.Bu şey değil mi ya işleri batırıp patron kovunca istifa ettim demek @Maskeli Fedai
Gerekli bile bu loser sero'yu çözmüşBu şey değil mi ya işleri batırıp patron kovunca istifa ettim demek @Maskeli Fedai
Eceli gelen hayvan türünün işediği cami duvarı.Hayda ne demek şimdi bu
Kendine avutan biri varsa o da sensin bu cümle bunu özetliyorSiz kendinizi avutmaya devam edin.
Böyle vasat adamların arasında öylesi bir kalitenin işi olamaz zaten, biz sevenleri oy vermeyip bilerek eledik.
Tehdit haEceli gelen hayvan türünün işediği cami duvarı.
Ben sizler gibi boş avuntulara ihtiyaç duymam asla.Kendine avutan biri varsa o da sensin bu cümle bunu özetliyor
------
Tehdit ha
Ben sizler gibi boş avuntulara ihtiyaç duymam asla.
Tehdit değil, durum özeti.
Aynen aynen çok seviyormuş gerçekten de...@xdragxx, Geniş Aile karakterlerine oy kullanıyor ama Leyla ile Mecnun karakterlerine es geçiyor. Evet @MEnes ve @Tolstoyevski, sahiden seviyorumuş Leyla ile Mecnun'u.
Yalnız Mecnun'a oy verdiğimi görmemişsin. Ben strateji yapıyorum @MEnes @Tolstoyevski geçen tur dedim. Bundan sonra sadece en favori karakterime oy veririm diye çünkü atıyorum sevdiğim 2.karaktere vereceğim oy belki de en sevdiğim karakteri eler.@xdragxx, Geniş Aile karakterlerine oy kullanıyor ama Leyla ile Mecnun karakterlerine es geçiyor. Evet @MEnes ve @Tolstoyevski, sahiden seviyorumuş Leyla ile Mecnun'u.
Ben şu andan bahsediyorum aslında, demek ki en sevdiklerine, yani Geniş Aile karakterlerine tek oyla yoğunlaşma kararı aldın, Leyla ile Mecnun'un sevdiğin bir karakteri arada kaynayıp gitse de pek umursamazsın yani.Yalnız Mecnun'a oy verdiğimi görmemişsin. Ben strateji yapıyorum @MEnes @Tolstoyevski geçen tur dedim. Bundan sonra sadece en favori karakterime oy veririm diye çünkü atıyorum sevdiğim 2.karaktere vereceğim oy belki de en sevdiğim karakteri eler.
Burhan'a bile oy vermedim bu yüzden sori
Arkadaşım buna strateji denir az strateji öğrenin... Şu anda zaten Mecnun'a oy verdim ayrıca..Ben şu andan bahsediyorum aslında, demek ki en sevdiklerine, yani Geniş Aile karakterlerine tek oyla yoğunlaşma kararı aldın, Leyla ile Mecnun'un sevdiğin bir karakteri arada kaynayıp gitse de pek umursamazsın yani.
Ben o kadar da takılmıyorum detaylara, sevdiğim karaktere oyu verip geçiyorum. Mesele sevmek yani, stratejiye takılmamak lazım.Arkadaşım buna strateji denir az strateji öğrenin... Şu anda zaten Mecnun'a oy verdim ayrıca..
Atıyorum Cevo ve İsmail dedim. Buraya kadar güzel. Cevahir 15 oy aldı İsmail 16 oy ve Cevo elendi benim oyum yüzünden elenmiş olacak. İsmail'i 1 seviyorsam Cevo'yu 10 seviyorum ben niye riske gireyim ki
Kurayı ben çekerim bakalım tutacak mı
Kurayı ben çekerim bakalım tutacak mı