Gitmekte sorun yok da girmesi mesele çok sıkı korunuyor.şarjını al oraya git bence işin varmış gibi yap)))
Gitmekte sorun yok da girmesi mesele çok sıkı korunuyor.şarjını al oraya git bence işin varmış gibi yap)))
almazlar devlet görevlisi olman lazımArkamızda Hazine Müsteşarlığı var jeneratör sesinden başıma ağrılar girdi.
Şarjım biterse en kötü bataryayı çıkarıp saçıma sürterim.almazlar devlet görevlisi olman lazım
kapıdan telefonunu ver Allah rızası için çocucugum için şarj de belki doldururlar)))Gitmekte sorun yok da girmesi mesele çok sıkı korunuyor.
hotele git ve cumaya kadar orda kalŞarjım biterse en kötü bataryayı çıkarıp saçıma sürterim.
Sihirli anneme atılan iftira mit pkk destekliyor kanıtlar ve bunu elektrikler kesikten Atv ağzından kaçırdı@dizumedya bu dhkpc nin lideri dursun Karataş i yıllarca Avrupa salladı. yunanistandaki kamolarini daha yeni Türkiye kapatabildi. sabancinin katili fahriye erdal Belçika elinden kaçırdı. bunlar da mı delil değil dhkpc nin yurtdışı destekli olduğuna. bunlar da mı gol değil yani)))
mitin besledigine dair bir delil ??? bak bence onlarca delil sundum.
mesela 3 yıl önce AKP binalarına lav silahlarıyla saldırdılar. bunlar ilk aklıma gelen google sor daha neler çıkacak
bonus kafan sonunda işe yarayacak)))Şarjım biterse en kötü bataryayı çıkarıp saçıma sürterim.
sihirli annem çocuklara kötü örnek oluyor diye propaganda yapıldı. milli Eğitim ve diyanetin çalışması sonrası aileler izletmedi sonra reytingi düştü. PKK ile alakasi yok. millet ne izlediğini bilmez miSihirli anneme atılan iftira mit pkk destekliyor kanıtlar ve bunu elektrikler kesikten Atv ağzından kaçırdımit pkk nın yardımcısı diye sihirli annemden rahatsız oldular bizde yalan uydurdukı @Harunnn60
Elektrik kesintisi olmayan tek il Van'mış. Nedeni ise Van elektriği İran'dan alıyormuş.
diğer hatlar AB ile bağlantılı. siber saldırıyı akla getiriyor. yoksa mit kesmisken vani da keserdi))))Elektrik kesintisi olmayan tek il Van'mış. Nedeni ise Van elektriği İran'dan alıyormuş.
sen Hüloğğğlamaya devam et@dizimedya hayatımda senin kadar bos konuşan biri görmedim.Hukumet niye kaos çıkarsın huzursuzluk çıkarsın bunun kendisine döneceğini bilmeyecek kadar aptal mi ))))
Dhkpc yurt dışı destekli bir örgüt.Hukumet yandadiysa niye Ak Parti binalarını ateşe versin otobüsleri yaksin az mantik
anlatamazsın maskeli fedai ye o yüzden ben ban aldımsen Hüloğğğlamaya devam et
Komplo teorisi uzmanı sensin bilemem.diğer hatlar AB ile bağlantılı. siber saldırıyı akla getiriyor. yoksa mit kesmisken vani da keserdi))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?