Yaşam Tüm Türkiye'de Elektriklerin Kesilmesi

@dizimedya bu dhkpc nin lideri dursun Karataş i yıllarca Avrupa sakladı. en son cenazesini yolladı. yunanistandaki kamplarini daha yeni Türkiye kapatabildi. sabancinin katili fahriye erdal Belçika elinden kaçırdı. bunlar da mı delil değil dhkpc nin yurtdışı destekli olduğuna. bunlar da mı gol değil yani)))

mitin besledigine dair bir delil ??? bak bence onlarca delil sundum.

mesela 3 yıl önce AKP binalarına lav silahlarıyla saldırdılar. bunlar ilk aklıma gelen google sor daha neler çıkacak

Sihirli anneme atılan iftira mit pkk destekliyor kanıtlar ve bunu elektrikler kesikten Atv ağzından kaçırdı
mit pkk nın yardımcısı diye sihirli annemden rahatsız oldular bizde yalan uydurdukı @Harunnn60

Gemi için su lazım onuda kesmişler sabahtan beri su yok.

Sihirli anneme atılan iftira mit pkk destekliyor kanıtlar ve bunu elektrikler kesikten Atv ağzından kaçırdı
mit pkk nın yardımcısı diye sihirli annemden rahatsız oldular bizde yalan uydurdukı @Harunnn60
sihirli annem çocuklara kötü örnek oluyor diye propaganda yapıldı. milli Eğitim ve diyanetin çalışması sonrası aileler izletmedi sonra reytingi düştü. PKK ile alakasi yok. millet ne izlediğini bilmez mi

Elektrik kesintisi olmayan tek il Van'mış. Nedeni ise Van elektriği İran'dan alıyormuş.

Ankara'da 8 saatlik bir kesinti oldu.Türkiye Cumhuriyetinin başkentinde yaşanan olaylara bak.

@dizimedya hayatımda senin kadar bos konuşan biri görmedim.Hukumet niye kaos çıkarsın huzursuzluk çıkarsın bunun kendisine döneceğini bilmeyecek kadar aptal mi ))))

Dhkpc yurt dışı destekli bir örgüt.Hukumet yandadiysa niye Ak Parti binalarını ateşe versin otobüsleri yaksin az mantik

sen Hüloğğğlamaya devam et