Yaşam Tüm Türkiye'de Elektriklerin Kesilmesi

Yarınki reyting sonuçlarında izlenme oranlarını merakla bekliyoruz :D

Manisa da geldi. AB bizi elektirik konusunda dışarı atmış. Aklıma Vadiden bir söz geldi

Onların Bir Hükmü Varsa Bizim De Bir Hükmümüz Var

-Tapatalk-

İzmir'i 10:00 ile 17:00 arasında elektriksiz bırakıp beni araç şarjına mahkum eden olaydır. %2 şarj ile az önce elektriklere merhaba dedim.

Burada biraz önce tekrar gitti ve 1 saate yakın gelmedi. Bir daha gitmez diyerek şarj etmeyi ihmal etmiştim, şimdi hemen şarjlara saldırıyorum. :):)

Tüm Türkiye'de mi kesilmiş, çok ilginç bir durum. Neden olmuş ki acaba?

eskiden CHP varken Türkiye nasıldı simülasyonu gösterdi hükümet güzel seçim çalışması))) Ecevit hukunetinde bol bol olurdu insanın eskiyi hatırlaması güzel)))
hükümet kaos çıkartmak istiyor bunu göremiyecek kadar kör müsün? bilerek kesildi elektrikler çağlayan adliyesindeki olayda bu nedenle patlak verdi...

bir çok ile elektrik verilmiş

bu arada elektrik kesintisini kullanan eden teröristler berkin elvan bakan savcıyı rehin almış
dhckp c besleyen mit,framaları savcı'nın odasına asmışlar ve birden yayın yasağı aktiyatrocular sizi

hükümet kaos çıkartmak istiyor bunu göremiyecek kadar kör müsün? bilerek kesildi elektrikler çağlayan adliyesindeki olayda bu nedenle patlak verdi...

dhckp c besleyen mit,framaları savcı'nın odasına asmışlar ve birden yayın yasağı aktiyatrocular sizi
ne alaka ya hükümet yapsa iki dandik adamının operasyonunu mu planlar daha büyük olay yapar kk vurur ne bileyim daha büyük olay yapar AKP gelmeden önce her gün bir savcı ölürdü

yahuu dhkpc yu destekleyen cemaat , dahkpc AKP den önce vardı. kurulma amacı amerikanın işlerini kolay yapmak hükümete darbeler ne zaman başladı dhkpc cemaat aynı anda saldırdı . daha geniş bak

dhckp c'yi mit besliyor,sırf soruşturmayı başka taraflara çekmek için yapılıyor bunlar...
bırak Allah aşkına , dhkpc cemaatin desteği var. ikiside kontrgerilla örgütü. gezi öncesi ortaya çıktı geziyi beceremedi cemaat i sürdüler piyasaya. ikiside aynı yerin adamı. yıllardır dhkpc nin adamları liderleri yurt dışında. Belçika Feriha erdal okadar sakladı elinden kaçırdı!!!! bunları da mı mit yaptı. adamların kampları yunanistandaydi bununda ki mit yaptı yahuu))))