Yaşam Tüm Türkiye'de Elektriklerin Kesilmesi

Arkadaşlar panik yok, elektrik dağıtımının yapıldığı merkeze kedi sürüsü girmiş ondan kesildi

eylemi yapanın bilgisi tam mit elemanı))))

İSİ DHKP-C OKMEYDANI ALAN SORUMLUSU

Şafak Y.'nin abisi Bulut Y., DHKP-C Okmeydanı alan sorumlusu. Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Bulut Y. 2'inci sınıfta terör örgütü DHKP-C ile tanıştı. Okulu yarıda bırakan Bulut Y., örgüt içerisinde Okmeydanı alan sorumluluğuna kadar yükseldi. Bu sırada kardeşi Şafak Y.'yi de örgütsel faaliyetlere alıştırdı.

Abi kardeş okulu bırakıp DHKP-C eylemlerine katılmaya başladı. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 18 Ocak'taki DHKP-C operasyonda hedef gözaltı listesinde iki kardeşin adı da yer aldı. Şafak Y. canlı bombalı eylem hazırlığı iddiasıyla polis tarafından Okmeydanı'nda gözaltına alınırken, abisi Bulut Y. izini kaybettirdi.

ERDOĞAN'I PROTESTO ETMİŞTİ

Bulut Y., daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Hollanda'da protesto ederken gözaltına alınmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 Mart 2013'te Hollanda'ya düzenlediği resmi ziyarette bir grup tarafından protesto edilmiş, konvoy halinde Lahey'de Başbakanlık konutuna girerken gerçekleştirilen eyleme katılan 3 kişiden birisinin Bulut Y. olduğu tespit edilmişti.

Hollanda polisi tarafından pro

En azından sizinki gelmiş.Bizim elektrik de yok sular da yok

Bizde hala elektrik ve su hala yok....

Sağolsunlar çalmak için yine benim ihtiyacım olan günü kullandırlar.

Ve okul harcımı yatıramadım, akşam internettende olmazsa o %2'lik fark alayına girsin, kimseyide tanımam..

Bir tek VAN da elektrik gitmemiş
Onların parasını biz ödüyoz ya sıkıntı yok.

6 saattir elektrikten eser yok kim bilir kaçıncı gemiciği yüzdürdüler.

Lanet olasıca okul parasını yatıramadım okulda 5 saat ayakta bekledim, sinirden alayına girişesim var.

6 saattir elektrikten eser yok kim bilir kaçıncı gemiciği yüzdürdüler.

Lanet olasıca okul parasını yatıramadım okulda 5 saat ayakta bekledim, sinirden alayına girişesim var.
sizin otaraf protestoya katıldımı yada hangi parti yönetiyor

Arkamızda Hazine Müsteşarlığı var jeneratör sesinden başıma ağrılar girdi.

la gidin bi hulogizim sizin yaptığınız)) baksana mit savcı kaçırmış)))

bu elektrik kesintisi her yerde oluyor olur. (amerikada olmuş insanlar şehirden kaçmıştı) önemli olan devamlılık arz etmemesi.