Tüm Forum Üyelerinin 11 Mayıs Anneler Gününü Kutlarım

hahaha nasıl yanı kendi hediyesini kendimi alıcak :kiki::kiki: iyi fikirmiş aslında ama şöylede yapabilirdin bence cnm anneni götürürdün bir yere beğendiğini al derdin beğenirdi sende alırdın yanı para vermekten daha iyi olur bence 🙂🙂
Sonra tüm sülaleye yetiştirdi telefondan hakaretler yağıyor :A

Sevmeye ömür yetmez. Anne hakkı ödenmez. Koruyucu meleklerimizin, annelerimizin anneler günü kutlu olsun.:)

Son düzenleme:
ben bu tür günleri pek sevmem açıkçası yani bana saçma geliyor elin amerikanının ilan ettiği günü kendimizinde kabul etmesi
bizim için annemizin değerini anlamak sadece bu günde olmasın her gün anlamamız lazım
cennet annelerin ayakları altındadır

hahahah amann allah korusun @destere gibi bir oğulla başa çıkamam ben :F
bir sürü sarışın barbie bebek alırdın bana oynamam için :) bak sıradan erkek çocuklar gibi kamyon araba falanda istemiyorum bebekken bile değerli olan şeyi keşfetmişim :)

kadın senin pis donlarını yıkamaktan bıkmıştır ayol :F inşallah @Çiğdem- in de senin gibi totoş oğlu olur :F (ağır beddua ettim ) :F
inşallah inşallah onun için önce izdivaç yapmamız lazım uzaktan telepatiyle ortak çocuk nasıl yapıcaz :)

bir sürü sarışın barbie bebek alırdın bana oynamam için :) bak sıradan erkek çocuklar gibi kamyon araba falanda istemiyorum bebekken bile değerli olan şeyi keşfetmişim :)

inşallah inşallah onun için önce izdivaç yapmamız lazım uzaktan telepatiyle ortak çocuk nasıl yapıcaz :)
hahahah sana ortak çocuk yapın demiyor nerenle okuyorsun yazıları :F