Tüm Forum Üyelerinin 11 Mayıs Anneler Gününü Kutlarım

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,469
Puanı
1,060
cennet annelerin ayağı altındadır denir anne olmak kadar kutsal birşey yok bence allah banada nasip eder umarım :bhr::bhr::bhr: değerli forum üyelerinin anneler gününüde kutluyorum annenizin elini öpüp ufakta olsa hediye almayı en azından bir çiçek uzatmayı eksik atmeyin lütfen :love1::love1:

anneler-g%C3%BCn%C3%BCn%C3%BCz-kutlu-olsun.jpg

@destere @xemrexxx @Harunnn60 @Ahmad @denizz19 @Forumdash @gözlemci
@kvp-medya @mrt-06 @Polat Şaşmaz @sokak sanati @pompy @sürgünüm
@takas @XanTier @Yakamoz-Asi @yatutarsa @OzaN @Bully
@Maskeli Fedai
@ABAY_06 @cookies @berkann @xdragxx @Tzira @TubAsi @mertkytrk @Arslan Bey @anilkoldas @ehsan7000 @BuraK @Fks14 @beyazsoy @*Dream* @sMt45 @GreatOttoman @olizvel @xBUGRAx @AlemTo @legolas9900 @XanTier @papuleoo @Yasin93 @hayret bi şey @darksaal @*YıldırıM* @ihearyourvoice @utawleee @Hafız @pompy @kevinspacey @Canol @semre @EnveR @sokak sanati @zara85 @gundix123 @monsion15 @china_shangai @-KADİR- @Diziim @HachiKo @berenist @Gk4y @yatutarsa @Reytinger @BesaleT @Forumdash @Billy Kane @ozgur2113
@halukerogluFOX
@emreemreu @rüzgar gülü

Son düzenleme:
Teşekkürler çiğdem anneler için can feda hediyeden daha ziyade CAN fedadır 😉 seninde birgün anne olacağın ümitlerle anneler günün kutlu olsun diyelim,annene selamlar :F

Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun, başta benim annemin :D Ama göremiyorum şuan yanımda değil o ayrı. :(

Guzel birgun aslinda lakin isi reklamlastiripta annesizlere,evlatsizlara azap vermeyelim....herkes sizin kadar şanslı olmayabilir :(

Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. :) Seni seviyorum demek için ya da hediye almak için özel bir günü beklemeyin kıymetini bilin varken...

Teşekkürler. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun :D Ben hediye alacaktım karar veremedim 15 TL'yi verdim kendisi alacak :D
hahaha nasıl yanı kendi hediyesini kendimi alıcak :kiki::kiki: iyi fikirmiş aslında ama şöylede yapabilirdin bence cnm anneni götürürdün bir yere beğendiğini al derdin beğenirdi sende alırdın yanı para vermekten daha iyi olur bence 🙂🙂

Başta kendi annem olmak üzere Dünya üzerindeki tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.

Başta canım annem olmak üzere tüm annelerin anneler günü kutlu olsun onlar olmazsa ne yaparız..