Hoşgeldin Seyfullah bizden de Mevlana şehri Konyaya selamlar olsun adım melek 36 yaşındayım umarım kalıcı olursun @MrSequencer
İşte yönetimin;değerli,yeni ve aktif üyesi,hemen karşılamış.Hoşgeldin Seyfullah.
Aramıza hoşgeldin🤗
Umarım kalıcı olursun. Güzel dostlukların kurulduğu ve güzel vakit geçirdiğimiz keyifli bir ortam burası😊
HOŞBULDUK abla yaş olarak benden büyük oldugun için evet bundan sonra hep gece gündüz hep aktifim artıkHoşgeldin Seyfullah bizden de Mevlana şehri Konyaya selamlar olsun adım melek 36 yaşındayım umarım kalıcı olursun@MrSequencer
HOŞBULDUK abla yaş olarak benden büyük oldugun için evet bundan sonra hep gece gündüz hep aktifim artık
Heryere yaşını yazar... Merhaba Ben 36HOŞBULDUK abla yaş olarak benden büyük oldugun için evet bundan sonra hep gece gündüz hep aktifim artık
Herzaman ki halim
Ben yaşını yazdığını ilk defa gördüm. Herkes abla diyor diye ben de abla diyorum. Ben buradaki çoğu kişiden küçüğüm zatenYaşımı bilsinlerde ona göre davransınlar abii dimii
Ben yaşını yazdığını ilk defa gördüm. Herkes abla diyor diye ben de abla diyorum. Ben buradaki çoğu kişiden küçüğüm zaten
Ben 2002liyim daha oy kullanma yetkim yok.İlk tanışırken hep yaşımı yazarım ben saklamam yaşımı sen kaç yaşındasın
Ben 2002liyim daha oy kullanma yetkim yok.
biz kullanıyoruzda ne oluyor sanki önceki sene askerim diye oyumu iptal etmişlerdiBen 2002liyim daha oy kullanma yetkim yok.
Bebek de değilim adım HarunAyy sen daha bebekmişsin haberimiz yok adın ne peki
Bebek de değilim adım Harun
Senin adın ne Angelica abla diyeceğeimize adınla hitap ederiz.Harunmu ne güzel 2002 lisin büyük değilsin ya o anlamda dedim
Helal Valla Kardeş Lafı Ağzımdan Aldın Tam da onu soracaktımSenin adın ne Angelica abla diyeceğeimize adınla hitap ederiz.
Senin adın ne Angelica abla diyeceğeimize adınla hitap ederiz.
Helal Valla Kardeş Lafı Ağzımdan Aldın Tam da onu soracaktım
Hoşgeldin. Favori üye olup gitmezsin umarım diyecektim ta ki kırmızı yeri görene kadar. Umarım amacına ulaşsırsınhoşbulduk evet kalıcıyım artık burada daha fazla kalıp editörlük yapmayı düşünüyorum güzel kısa ve dizi senaryolarıda paylaşmayı hedefliyorum
Nerede askerlik yaptın ?biz kullanıyoruzda ne oluyor sanki önceki sene askerim diye oyumu iptal etmişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?