Konyadan Herkese Selamlar Ben MrSequencer Gerçek İsmimle Seyfullah Aranıza 28 Mayıs 2020de katıldım daha önceden katılmıştım lakin eposta ve şifremi unutmuştum ve Ayrıca Hepiniz Birbirinize Karşı Çok samimisiniz....
hoşbulduk evet kalıcıyım artık burada daha fazla kalıp editörlük yapmayı düşünüyorum güzel kısa ve dizi senaryolarıda paylaşmayı hedefliyorumHoşgeldin Seyfullah.
Aramıza hoşgeldin🤗
Umarım kalıcı olursun. Güzel dostlukların kurulduğu ve güzel vakit geçirdiğimiz keyifli bir ortam burası😊
evet günden güne hem haberleri okuyup hemde keyif almaya başladım resmenAramıza hoşgeldin forumda güzel vakit geçirmen dileğiyle.Vakit geçirdikçe foruma adapte olacaksın.
hepinizle tek tek kaynaşmayı hedefliyorumHoşgeldin Seyfullah.
Aramızda seni de görmek beni çok mutlu etti. Bu arada umarım aktif olursun bu arada burası pek de yabancılık çekmeyecegin bir ortam hemen kaynaşabilirsin. Umarım benle de kaynaşırsın.
Aktif olduktan sonra hedefini gerçekleştirmen çok basit.hepinizle tek tek kaynaşmayı hedefliyorum
evet öyle olacagım bully adminHoş geldin aramıza Seyfullah, kalıcı olursun umarım.@MrSequencer
sürekli aktifim ve bully ve bazinga adminin konu editörü yapmasını bekliyor olacagımAktif olduktan sonra hedefini gerçekleştirmen çok basit.
evet kısa inşallah dedigin gibi @Gerekli24 @STARAN @slhttnmtl GİBİ olmayı düşünüyorumMevlana Kentine Selam Olsun...
Hoşgeldin Foruma Kardeşim.
Sende kısa zamanda @slhttnmtl @Gerekli24 @STARAN gibi kalıcılığını gösterip Favori üye olursun umarım.
Kendi prensibim Mavileri Forumun Geleceği için her zaman desteklerim.
Keyifli Forumlar Diliyorum.
Sevgilerimle
Not: Selahattin den Sonra Seyfullah , isimleriniz uzun biraz ya; lakaplarınız varsa bir ara yazın emi 😉 @slhttnmtl @MrSequencer
liseden mezun olalı 2 yıl oldu askerliğimi bitirdim geldim geçen sene hobilerim bisiklet sürmek kitap okumak yaşım 22 2 agustosta 23 e gircemBiraz kendinden basheder misin?
Yaş? Okuyor musun? Hobilerin vb?
Doğum günün yakında diyorsun yani...liseden mezun olalı 2 yıl oldu askerliğimi bitirdim geldim geçen sene hobilerim bisiklet sürmek kitap okumak yaşım 22 2 agustosta 23 e gircem
Hoşbulduk @legolas9900 bu ismi görünce kuzey geliyor aklıma hep öyle diyordu dizideHosgeldin iyi vakit gecirmen dilegi ile
Onlara Dikkat Etmeye Çalışıyorum.....Doğum günün yakında diyorsun yani...
@Dosi Duyrulur
Hobilerine bayıldım bu arada;
Tek ricam Büyük ve Küçük harf kullansan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?