Tövbeler Tövbesi Cuma Aksami

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
Tövbeler Tövbesi dizisi ilk bölümü 18 mart cuma aksami saat 20:00.
Bu demektir ki Cocuklar Duymasin 1 güne indirildi...
Bakalim bu yeni dizi ne kadar basarili olacak:)

Nereden öğrendin ? Bugün haftaya Salı başlayacağına dair haberler çıkmıştı.

Eğer dediğin haber doğru ise Çocuklar Duymasın iki güne indirilmez, Salı - Çarşamba olur. Geniş Aile'nin reytinglerini olumlu etkiler umarım bu durum :) Salı 20.00 yerine Cuma 20.00 çok daha iyi bir tercih Tövbeler Tövbesi için.

Tövbeler Tövbesi'nin bu cuma olduğu doğru adminim,ATV bu akşama kadar "yakında" olarak tanıttığı diziyi aniden 4 gün sonraya aldı,son anda bir karar değişikliği anlaşılan...

Şimdi bu durumda ne oldu ?
1-) ATV daha önce ilan ettiği günü değiştirdiği için prestij kaybetti.
2-) Dizi iddialı gün yerine daha boş bir yere alındı.
3-) Giderayak Hanaımın Çiftliği'nin koltuğuna göz koyanların sayısı arttı,sene başından beri cumalar sürekli değişiyor.
4-) Adını Feriha Koydum en azından bir süre rahatladı,tahminen yükselişe geçecek.
5-) Çocuklar Duymasın salı-çarşamba oldu. Dizinin Aşk ve Cezadan daha başarılı olması bekleniyor,zira çarşamba Muhteşem Yüzyıl'ın karşısında iyi performans sergiliyor,dizinin özellikle A/B'de yüksek reyting alıp ÖBGZ'yi zayıflatması umuluyor.
6-) Geniş Aile'nin komedi yokluğunda çıkışa geçmesi bekleniyor.
7-) Yanlış hatırlamıyorsam adminimin cumaya koyulabilir tahmini tutmuş oluyor.

Dün aksam fragmanda gördüm.. bakalim nekadar basarili olur

Adını Feriha koydum da ilk başta Perşembe olarak duyurulup ani kararla Cuma'ya alınmıştı. Şimdi benzerini ATV yaptı.
Salı günü şansı sıfırdı dizinin. Çocuklar Duymasın'ın Salı'ya alınması dediğin gibi çok mantıklı ATV için. Muhteşem Yüzyıl karşısında iyi direnen dizi Öyle Bir Geçer Zaman Ki karşısında da direnebilir. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin fazla bir kaybı olacağını sanmıyorum. Öyle Bir Geçer Zaman Ki izlemeyen kitleden reyting elde edecektir Çocuklar Duymasın. Yalnız Çocuklar Duymasın'ın Salı olması gerçekleşmeyebilir. Çünkü Salı günleri Birol Güven'in (MinT) yapımcılığını yaptığı Papatyam da yayınlanıyor. Yapımcı, Papatyam'ın son derece olumsuz yönde etkileyecek bu değişimi istemeyecektir. Papatyam'ın günü değiştirilir diyeceğim ama o da pek kuvvetli bir ihtimal gibi gözükmüyor. Star ve yapımcılar yayınlandığı ilk haftadan beri Salı günleri ekrana gelen dizinin yeriyle oynamak istemeyeceklerdir.

ATV'nin bu yıl Cuma günleri denemediği yapım kalmadı neredeyse. Yahşi Cazibe (çok kısa bir süre) - Gönülçelen - Kızım Nerede - Çocuklar Duymasın ve şimdi de Tövbeler Tövbesi. Tövbeler Tövbesi'nin en azından ilk bölümleriyle Çocuklar Duymasın'dan daha iyi reyting almasını beklemek hayalcilik olur bence.

Cuma günü dengelerin yeniden değişeceğini söylemek mümkün. Bakalım dengeler ne yönde değişecek, bekleyip göreceğiz...

Evet bende az önce reklamlarda gördüm. Tövbeler Tövbesi cuma akşamı yeni bölümüyle ATV'de diyordu :) Geniş Aile her türlü ilk 10 'a girer bence . :) Bence Çocuklar Duymasın haftada 1 gün oynayacak . Çocuklar Duymasın eğer salıya geçerse en fazla 6.5 reyting felan alır diye düşünüyorum .

Cumaysa 10A ulaşabilir reytingleri.Hanımın çiftliğini geççek potansiyel göremiyorum.

Adını Feriha Koydum gibi iddialı bir dizi bile 10 reytingi geçemediyse Tövbeler Tövbesi hiç geçemez. Tövbeler Tövbesi, iddiasız dizi değil elbette ama Adını Feriha Koydum da Hazal Kaya, Vahide Gördüm gibi reytingi garanti oyuncular var. Tövbeler Tövbesi'nde böyle bir durum yok. Hikayesi güzelse tutar dizi. Ama ilk etapta alacağı maksimum reyting 6-7 olur... Benim tahminim ise 4-5