Başka boş bir günü yok ki kanalın ama.Final yapacak olan diziyi daha doğru bir güne koyabilirlerdi.
Başka boş bir günü yok ki kanalın ama.Final yapacak olan diziyi daha doğru bir güne koyabilirlerdi.
Beklerse diğer işlerini yayınlayamaz.Final zaten biraz daha bekleselerdiii
Bir daha konuşulmamak üzere iter o raflara umarımBZÇ ,MD yi tarihin tozlu raflarına itelemeye hazırlanıyor...
TRT de şaşırdı galiba... Nasılsa bitecek dedi...Hakkıyla bitsin dedi 1 alarak
Alev Alev'I izliyorum Tv'den. Diğerlerine internetten devam ediyorumHangisini tvden izleyeceksin...Bence Akrep kaçmaz...
------
Emre bu Akrep'i etkilemez umarım.. @Emre Ozansoy
Bu hafta bence Ferda hapisten çıkacak.
Akrep'in yorum konusuna bekleriz.Alev Alev'I izliyorum Tv'den. Diğerlerine internetten devam ediyorum
Bir Zamanlar Çukurova iki üç haftaya düşer (!) başrolleri çıktı/çıkıyor. Mucize Doktor tekrar yükselir 20 reytinglere.BZÇ ,MD yi tarihin tozlu raflarına itelemeye hazırlanıyor...
TRT de şaşırdı galiba... Nasılsa bitecek dedi...Hakkıyla bitsin dedi 1 alarak
Şimdilik,6 reytingin üstüne çıksın da sonrasına bakarız.Bir Zamanlar Çukurova iki üç haftaya düşer (!) başrolleri çıktı/çıkıyor. Mucize Doktor tekrar yükselir 20 reytinglere.
Şimdilik,6 reytingin üstüne çıksın da sonrasına bakarız.
Hayır bütün Türkiye onu izliyor hadsizlik yapma haddini bil O Türkiyenin 1 numarali dizisi yorumlamak bize düşmez .Bir Zamanlar Çukurova iki üç haftaya düşer (!) başrolleri çıktı/çıkıyor. Mucize Doktor tekrar yükselir 20 reytinglere.
İnşaallah.... 🙏Senarist mükemmel, AlNaz barıştı tekrar çıkar.