Suskunlar'da Şok Ayrılık

Al sana bir darbe daha. Bu dizi artik bitti

Çok Güldünüz Son Gülen İyi Güler :)
Çok Yanlış Konuşuyorsunuz
Berk Hakman Sözleşmesini Uzatmadı Ama Diziden Ayrılmadı

Son düzenleme:

Berk Hakman daha önceki röpörtajında kaliteli yapımlarda oynamak istediğini dile getirmişti.Zaten Suskunlar'dan da bu yüzden ayrıldı.

tamam işte suskunların kalitesiz olduğunu anlamış ve kalitenin tavan yaptığı müthiş bir diziye gelsin diyorum ama pana almaz vadide oynaması için 40 fırın ekmek yemesi lazım daha

- - - Ekleme - - -

Çok Güldünüz Son Gülen İyi Güler :)
Çok Yanlış Konuşuyorsunuz
Berk Hakman Sözleşmesini Uzatmadı Diziden Ayrılmadı

nolcak 1 reytingten 10 reytinge mi fırlayacak :d

tamam işte suskunların kalitesiz olduğunu anlamış ve kalitenin tavan yaptığı müthiş bir diziye gelsin diyorum ama pana almaz vadide oynaması için 40 fırın ekmek yemesi lazım daha

- - - Ekleme - - -

Helal takas.PANA genel müdürü gibisin :A

şaka maka berk hakman ın nasıl oynadığını bilmiyom ama tipi iyi vadiye yakışır bi oyuncu polatın ekibine girmeli

şaka maka berk hakman ın nasıl oynadığını bilmiyom ama tipi iyi vadiye yakışır bi oyuncu polatın ekibine girmeli

Karakterini çok güzel canlandırıyordu. İlk sezon dizi çok iyi gidiyordu sonra bir şeyler oldu eski havasını yakalayamadı.

Berk adamın dibidir.Kaliteli dizi istiyorsa yakında Behzat Ç.'ye gelir merak etmeyin :A

yani vadiye yakışır diyosun aga :D

Yakışır. Adamda tam bir psikopat tipi var. :)

203477_132739486862618_821966242_n.jpg

mematinin tırnağı olamaz ama gelse iyi olur

- - - Ekleme - - -

memati gibi psikopat adam mı var aga :D özledim yav hatırlatma :D

gürkan uygunun oyunculuğu il berk hakma ın oyunculuğu arasında pek de fark yok birinin oynmadığı rolü diğeri de oynar:D

Suskunlar Dizisinde Beklenmedik Ayrılık

634883855618985255.jpg

Show TV ekranlarında yayınlanan Suskunlar dizisinin başarılı oyuncusu
Berk Hakman diziden ayrılma kararı aldı.

Suskunlar dizisinde canlandırdığı Gurur karakteri ile büyük beğeni toplayan
Berk Hakman yeni sezonda oynadığı karakterin getirildiği halden memnun olmadığı için sözleşmesini uzatmadı.

Berk Hakman'ın canlandırdığı Gurur karakteri 26. bölümde Ecevit Tarafından öldürülerek diziye veda edecek.

- - - Ekleme - - -

Sana Göre Hiç Dizi Olmasın Bir Tek Vadi Olsun İstiyorsun
Ayrıca Bu Hafta Sadece 1 Reyting Aldı
Zaten 3 Bölüm Sonra Dizinin Akıbeti Belli Olacak
Gurur Gidecek Yerine Yeni Bir Kötü Karakter Gelecek
Ve O Karakter Ses Getirecek Bir Karakter Olacak
Dizi En Kötü Ocak da Biter
Gururun Zaten Normalde de 32.Bölümde Çıkması Bekleniyordu 6 Bölüm Erken Çıktı Sorun Değil

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir