'Suskunlar" Ortada mı Kalacak?

Acun YST'yi bitirsin artik hep ayni tip yetenkler cikmaya basladi ve sıktı

Hangi ulkedeydi bilmiyorum hatta Acun bu yarismayi o yuzden uzun sure devam ettirmek istiyor. 12 yil surmus Yetenek Sizsiniz. O yuzden Acun'da tutmusken o kadar uzun surmesini istiyor. :)

Yetenekler ise ayni tur yetenekler cogaldi. Evet ama her sene cok cok farkli yetenekleride gordugumuze inaniyorum ben.

galiba America's got talent orjinali :) tamam yeniler cikabiliyor ama uzun surdukce bu yeniler azalacak :)

Arada sirada Alman kanali olan RTL'de de karsilasiyorum. Orada oturan adam hatta Acun'a benziyor. Orada da uzun surdugu kesin yarismanin ve hala da surecek gibi. :)

Arkadaslar bu haber yalan. :)

Konuyla ilgili olarak telefonla Show TV ve TİMS Produnctions'u aradim ve "Bu haberleri nasil uyduruyorlar bizde anlamiyoruz. " dediler. Show TV ise haberin yalan oldugu mesajini vermek icin reklam arasi bantlarinda Suskunlar'i cikardi.

Acun İlicali ile ilgili olarak ise Yetenek Sizsiniz'in tanitimlari cikiyor. Su an net degil diyor Show TV yetkilileri ama fragman cikiyorsa geriye sadece imza kaliyor demektir ve İnsAllah Acun Show'da kalir. :)

Bende Aradım ShowTv'yi Yok Öyle Birşey Dediler
Suskunlar Yeni Sezonda ShowTV'de

arkadaslar ben bugun wıkıpedıde dolasırken gordum suskunların sayfasında 17 eylul 2012 de star tvde yazıyo ıstersenız sızde bakın

yani suskunlar star tv de dıyebılırz zaten star tv bole kalıtelı ıslerı yayınlamalı ama ben suskunların show tvde kalma taraftarıyım

arkadaslar wıkıpedıa da gezerken suskunların sayfasında 17 eylul 2012 de star tvde yazıyodu ıstersnz bakabılırsnz

@genclik92 Vikipedi'de insanlar bazen kafalarina gore sayfa acabiliyor. O yuzden orayi pek kaale almamak lazim. Oyle olsa Show TV Suskunlar'in tekrarini halen yayinlamazdi ve reklam arasi bantlarinda gostermezdi. :)

@genclik92 Vikipedi'de insanlar bazen kafalarina gore sayfa acabiliyor. O yuzden orayi pek kaale almamak lazim. Oyle olsa Show TV Suskunlar'in tekrarini halen yayinlamazdi ve reklam arasi bantlarinda gostermezdi. :)

doğru diyorsun zaten vikipedi yi kafalarına göre değiştirebiliyorlar :)