Suskunlar Mı Kurtlar Vadisi Pusu Mu?

Hangisi??

• Suskunlar

Oy: 8 47.1%
  • Kurtlar Vadisi Pusu

Oy: 9 52.9%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vadi toplamda 260 bölümü geçen reyting rekorları kıran sokakları boşaltan bir cumhurbaşkanınım oynadığı tek dizi hollwoody yıldızlarının oynadığı tek dizi tekrarları 15 reytingi geçen tek dizi 5 kanal değiştiren tek dizi en çok konuşulmuş en çok hayranı olan dizi 4 tane sinema filmi olan 1 iyle tüm zamanların rekorunu kıran gelmiş geçmiş en büyük dizi...

- - - Ekleme - - -

tüm ülke ölçülse vadi suskunlar 50000 e katlar

burda sonuç ne çıkarsa çıksın asıl anket daha önce yapıldı oy vermeye bile gerek yok aslında

ilk üç dört yılını çık vadi suskunların yanında sıfır kalır
))

2000 kişiyi boş verelim. Küçükcük çocuğa bile sorsan Kurtlar Vadisini duymuştur. Suskunları daha en çok Tv izleyenler bile adını duymamıştır. Gerçekten komik bir kıyaslama

dalga mı geçiyon vadide oynamayan oyuncu kalmadı en kaliteli en büyük oyuncular kurtlar vadisinde oynadı o sarp akkaya bile vadide oynadı oynamayan çok az kişi var dalga geçiyon heralde sen

Bunların hiç biri beni bağlamaz Forever Suskunlar!

fazla söze gerek yok altına imza atarım.

- - - Ekleme - - -

ayrıca evet necati şaşmaz oyunculuk okulana gitmeyip bu kadar tutulan tek oyuncu ! 10. Yılına girdi mi girdi

bu arada sırf vadicileri kışkırtıp ceza almalarını sağlamak için açılmış bir konu o yüzden tüm vadiciler bu konudan çıksın @takas aga sende bu konudan çık adamların amacı belli.

Arkadaşlar belli ki hit toplamak için açılmış konu. Vadici değilim ama objektivliyin yanındayım. Gereken söylendi. Ben hep Vadiciler objektiv değilsin derdim ama belli ki bu konuda daha az objektiv olanlar var. Şimdi rica ederim her kes konudan çıksın modlar kilitleyene kadar. Tabii Eğer bu konuyu hafta sonu en çok görüntülenen ve mesaj yazılan konu görmek istemiyorsanız

Saçma bir kıyaslama biri 10 yıllık diğeri henüz yeni
şimdilik Kvp tercihimdir ama Suskunlarda fena değil 1-2 sezon geçsin belki ozamanlar Suskunlar favorim olabilir

fazla söze gerek yok altına imza atarım.

- - - Ekleme - - -

ayrıca evet necati şaşmaz oyunculuk okulana gitmeyip bu kadar tutulan tek oyuncu ! 10. Yılına girdi mi girdi
Adam kendi sesiyle bile oynayamıyor.Abisinden torpilli oynuyor işte.

bu arada sırf vadicileri kışkırtıp ceza almalarını sağlamak için açılmış bir konu o yüzden tüm vadiciler bu konudan çıksın @takas aga sende bu konudan çık adamların amacı belli.

takas hemşerisini bırakıpta senin peşine düşmez ben nerde takas orda 😀d

- - - Ekleme - - -

Saçma bir kıyaslama biri 10 yıllık diğeri henüz yeni
şimdilik Kvp tercihimdir ama Suskunlarda fena değil 1-2 sezon geçsin belki ozamanlar Suskunlar favorim olabilir

niye taze olan güzeldir eskimiş eskimiştir bir ayağı çukurda
)))

vadici arkadaşlar daha yorum yapmıyoz ben yazdıklarımı yazdım bu kıyaslama vadiye hakarettir hit kazandırmayalım

Adam kendi sesiyle bile oynayamıyor.Abisinden torpilli oynuyor işte.
Her kes torpil yaptıramıyor Danger! Eğer her kes yaptıra bilseydi şu an o rolde Necati Şaşmaz olmazdı. Torpili geçelim şu an Necati Şaşmaz diziden çıksa dizi bitmişdir demektir! Demekki sevilen karakter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...