Suskunlar Dizisinde Yıldızı Parlayan Oyuncu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Dizinin en kötü adamı Takoz İrfan... Karaktere hayat veren oyuncu ise daha önce Kollama dizisinden izlediğimiz Mehmet Özgür.
Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, oyuncuya hakkını teslim ediyor:
"Kötüyü oynamak kolaydır derler. Katılmıyorum. Çünkü Takoz İrfan sadece kötü değil. Hem aşağılık, hem vicdansız, hem zeki, hem kurnaz, hem de acayip esprili... Göreceksiniz; birkaç haftaya kalmaz, tıpkı Uçurum'un Yaman'ı Erdal Yıldız gibi herkes Mehmet Özgür'den bahsetmeye başlayacak."

mehmetozgur.jpg

oyunculuğu süper zaten suskunlar dizisi bir çok iyi oyuncuyu kendini gösterme fırsatı sundu çocuk oyuncularda gayet iyi :)

Kollama'da çok beğeniyordum ve çok iyi oynuyordu. Suskunlar dizisinde aynı şekilde çok iyi.

Biz onu 134 bölüm -tabi daha görünür görünmez emekleri de vardır- Kollama'da Necip Amir olarak
seyretmiş ve "amirim" diyerek fenomen haline getirmiştik. :) Burada ilk bölüm baktım, ağzından küfür düşmüyor.
Hareketleri de bir acayip. Salt kötü olsaydı da severdik. Mesela Necip'le Pikeas çok atışırlardı ama ikisi de efsane karakterdi.
Pikeas'ın "Tosunum" repliği, Necip Amir'in de "Rahat Ol!" repliği dilimize dolanmıştı. :D

Yani Kollama'dayken ve Sözün Bittiği Yer'deyken de tanındı ama tabi
Kollama Stv yapımı olduğu için diğer kesimler pek bilmiyordur.

İki yeni sinema filmi varmış bildiğim kadarıyla.
Reha Özcan da IV. Osman'da "Osman Amir"i oynamış ve bir bölüm de Necip'le Osman beraberdi. :D

Yeni karakterinden pek hoşlanmasam da Mehmet Özgür'e daimi başarılar. 😉

Kollama'dan tanıyorum. Kollama'yı fazla izlemesem de oyunculuğu iyidir. Zaten yıldızı parlamıştı, şimdi daha da parladı :):)

O değil de bence yıldızı parlayan oyuncu Sarp Akkaya'dır. Süper bir oyuncu. Bu diziyle tanıdım. Dizinin belki de en iyisi o. Takoz İrfan'ın oyunculuğu da mükemmel ama eminim herkes onu dövmek istiyordur. Bu da ne kadar iyi bir oyunculuk sergilediğinin bir göstergesidir.

Ben bu dızıdekı hemen hemen butun karakterlerı tanıyordum. cogu eskı dızılerın gerısınde kaldı. helee sarp akkaya ezeldekı tefonun aynısı oyunculugunda bır gram ılerleme yok