Suskunlar Dizisinde Bir Yamyam Var !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
berkhakman1.jpg

Posta Gazetesi televziyon eleştirmeni Mesut Yar, Show Tv'nin iddialı dizisi Suskunlar'ı yazdı. İşte o yazı :

Adamın İçinden Yamyam Çıktı İyi Mi ?

'Suskunlar'dizisinde (Show Tv) sonradan Gazanfer'e dönüşen Gurur kardeşimizin icraatları nasıl derler içimizi kaldırdı. Adamın içinden bir erken dönem Hannibal Lecter karakteri çıktı. Unutmuş olabilirsiniz, 'Kuzuların Sessizliği'nde kuzu yerine insan yiyen amcamızdır kendisi. Tam da öyleydi Gurur (kızlık adı gibi), polis arabasında kendisini adalete teslim etmek isteyen memurları bildiğiniz ısıra ısıra yedi.

Şimdi, Berk Hakman kardeşimizin can verdiği bu yarı psikopat karakter bana çekimleri uygun vampir bulunamadığı için ertelenen 'Vampiri Osmani' isimli diziyi getirdi. Valla hayatımda vampir filmi bile izlemeyen birisi olarak aranan arkadaşın hangi kriterlere göre seçileceğini bilmiyorum ama 'Suskunlar' dizisindeki Gazanfer bildiğin mangalcı vampir tipiyle efsane olabilir o dizide. Bu arada mavra yapmayı bir kenara koyarsak, bir uyarlamadan bağımsız bir iş çıkarabilen ekranların ilk ve tek işidir diyebiliriz 'Suskunlar' için. Öylece ayaktayız çünkü her yeni bölümünü izlerken... Son olarak Gurur dişlerini fırçaladı mı, kaçırdım orayı. Var mı gören ?

Tv Gazetesi.Com

Güzel şeyler yazmış. Bu arada mavra yapmayı bir kenara koyarsak, bir uyarlamadan bağımsız bir iş çıkarabilen ekranların ilk ve tek işidir diyebiliriz 'Suskunlar' için

En çok bu kısmı beğendim. :GDG: Gurur harbi yamyam çıktı ya. Ama o sahnede o adamı ısıracağını tahmin etmiştim. :d