Suskunlar Dizisi Tutar Mı?

Suskunlar Dizisi Tutar Mı?

• Evet

Oy: 8 80.0%
  • Hayır

Oy: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
O senin düşüncen. Sıkılmak niye imkansız olsun. Ben şahsen sıkılıyorum, hoşlandığım bir dizi tarzı değil. Sadece bazı tanıtımları ilgimi çekiyor. Aynı şey bir çok dizi için geçerli. Fatmagül'ün Suçu Ne de buna dahil. :)

benim düşüncem değil birçok insanın düşüncesi.senin gibi düşünen insan çok çok az ama benim gibi düşünen milyonlar var vadi konusunda tabiki herkes sevemez ama ben hiçbir insanın sıkılacağını düşünmüyorum.

Benim de kastettiğim Ozan'ın dedikleriydi, ben ikisini de hayli sıkıcı buluyorum şu sıralar, ben Suskunlar'ın aksiyonlu havasıyla zirveyi zorlayacağını düşünüyorum, insanlar artık sıkıldı bence bu iki diziden de. :)

boşuna tartışma yaratmayacam ama harbiden komik buldum bu söylediğini vadiden aksiyonlu dizi mi var :d ayrıca 9 yıldır zevkle izliyoruz kimsenin vadi varken suskunları izleyeceğini sanmıyorum :D

boşuna tartışma yaratmayacam ama harbiden komik buldum bu söylediğini vadiden aksiyonlu dizi mi var :d ayrıca 9 yıldır zevkle izliyoruz kimsenin vadi varken suskunları izleyeceğini sanmıyorum :D

Aksiyon anlayısı da kişiden kişiye değişiyor sanırım. :) Tabi aksiyonun zevk vermesi için önce o hikayeyi sevmen gerekiyor, ben KVP'nin hikayesini sevemediğim için baştan kaybediyorum. :)

vadi ne ya ya senelerdir aynı şeyler bir kere başrol oyuncusu oyunculukdan nasibini almamış suskunlar en azından oyuncu kadrosu ile vadiyi ezer geçer

Son düzenleme:
Sadece fragmanını izleyerek konuşuyorum, konusu nereden gelmiş vs. bir bilgim yoktur.:)

Konusu Ezel'e benziyor veya özentilikmi yaptılar bilemiyeceğim.:D

ve tutucağını düşünüyorum..

bu dızının fatmagulle yakından uzaktan alakası yok. Etkılerse vadıyı etkıler ama ben ızleyıcısını alemın kıralından alacagını dusunuyorum