Suskunlar Dizisi Tutar Mı?

Suskunlar Dizisi Tutar Mı?

• Evet

Oy: 8 80.0%
  • Hayır

Oy: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
1 mart perşembe akşamı show tv'de başlayacak olan Murat Yıldırım,Aslı Enver ve Sarp Akkaya'nın başrolünde oynadığı Suskunlar dizisi tutar mı?

Bence kesinlikle Tutar fragmanları bile sinema filmi tadında olmuş

Tutacağı kesin gibi. Fragman çok iddialı, ilk bölümün görüntülerinin çok iyi olduğu fragmandan net bir şekilde anlaşılıyor. bence ilk hafta 8-9 ile giriş yapar. İlerleyen haftalarda zirve 3'lü yarışa sahne olur. Bu diziden en çok Fatmagül'ün suçu ne etkilenecektir, çok büyük düşüş yaşayabilir.

Ben ilk bölümü çok seveceğimi düşünüyorum ama sonrasının gelmeyeceğini düşünüyorum. Hep aynı kalitede gitmiyor malesef çoğu iş, ben o nedenle artık yeni bir diziye başlamak istemiyorum, yani izlemeyeceğim. Yapımcılar-senaristler maalesef beni bu noktaya getirdi. Artım kalitesi hiç düşmeyecek işleri tercihe edeceğim, o da sanırım Gülse Birsel'in işleri olacak hep. Çünkü bir tek o var işini layıkıyla yapan.

Takas çok iyi bir tahminci değilim ama bu dizi hakkında karar vermek için iyi tahminci olmaya da gerek yok, bence şu an "tutmaz" diyerek önemli bir hata yapıyorsun. Fragmanı izlemediysen izlemeni ve öyle konuşmanı tavsiye ederim.

izledim ve tutmaz diyorum çünkü karşısında güçlü rakipler var işi çok ama çok zor

izledim ve tutmaz diyorum çünkü karşısında güçlü rakipler var işi çok ama çok zor

Bence o güçlü görünen rakiplerin bazılarının hiç de güçlü olmadıkları anlaşılacak, çünkü ben o güçlülerin bazılarının fragmanında bile sıkılırken bunda büyük heyecana kapıldım.

mesela

Tutar diyorum ben de. Kurtlar Vadisi ve Fatmagül ile yarışamaz ama MUCK'tan daha iyi gider.

Yalnız tek korkum Son ve Uçurum. Çünkü onlar da bu tarz ve iyi işlerdi. Fakat hayal kırıklığı yarattılar. Yine de bu dizi onlardan daha iyi olacak diye düşünüyorum...

Şimdi tartışmaya girmek istemem takas, sen tahmin et artık.

bir kere konuştun devamını getir vallahi vadi dersen sadece 1 yorum yapacam başka bişey demicem ama tahminen fatmagül diyeceksin çünkü vadinin fragmanlarından sıkılmak imkansız

Bence tutar. Günü ne kadar zor olursa olsun. Fragmanlar çok iddiali, senaryo Pinar Bulut'a ait (Ezel'in senaristi) yapim ise Tims Productions.. Umarim tutar.

MUCK'tan iyi gideceği kesin ama çok başarılı olacağını düşünmüyorum. İlk haftalarda ilk 10'a girecektir ancak daha sonra yavaş yavaş dümeye başlar...

Bu onlardan çok farklı görünüyor Ozan, onlar biraz karanlık işlerdi, bu ise herkese hitap edebilecek gibi görünüyor, iddialı olacak ama ben o iki büyük diziden en az birini 3-4 haftaya geçeceğini düşünüyorum.

bir kere konuştun devamını getir vallahi vadi dersen sadece 1 yorum yapacam başka bişey demicem ama tahminen fatmagül diyeceksin çünkü vadinin fragmanlarından sıkılmak imkansız

O senin düşüncen. Sıkılmak niye imkansız olsun. Ben şahsen sıkılıyorum, hoşlandığım bir dizi tarzı değil. Sadece bazı tanıtımları ilgimi çekiyor. Aynı şey bir çok dizi için geçerli. Fatmagül'ün Suçu Ne de buna dahil.

Bence Tutar Fatma Gülü düsürür ama vadi seyircisinden %1 bile çalamaz

yok artık bence acayip abattın
tabiki isterim fatmagülü geçsin ve vadinin rakibi olsun ama imkansız gibi

Benim de kastettiğim Ozan'ın dedikleriydi, ben ikisini de hayli sıkıcı buluyorum şu sıralar, ben Suskunlar'ın aksiyonlu havasıyla zirveyi zorlayacağını düşünüyorum, insanlar artık sıkıldı bence bu iki diziden de.

Bence çok da farklı değil. Tanıtımları onlardan (özellikle Uçurum'dan) daha çok ilgimi çekti ama tarz olarak benziyorlar.