"Suskunlar" Dizisi Bitiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
illa bi gruptan olmak gerekiyosa o geyikciydi :d

Suskunları izleyecekseniz orjinal filmini izleyin.O daha etkileyici.Murat Yıldırım'dan Brad Pitt çıkmaz....

Show Tv'nin elinde dizi kalmadı. Zaten Pazar'a alarak hayatının hatasını yaptı. Dizi iyice çöktü

Kimse beni yanlış anlamasın ama bu dizi Ahmet Kaya nın şarkılarını çaldıktan sonra bitti...

Show'un eline 3 dizi geriye kaldi:

Ustura Kemal (Süreç Film)
Emir'in Yolu (Meyapim)
Pis Yedili (Tükenmez Kalem)

Show TV Ocak ayinda yeni diziler de yayin hayatina sürecek: 41 (Nebahat Çehre & Burak Özçivit) ve Ben Annem ve Sen (Hakan Yilmaz & Nur Erkul)

Tabii simdi açiklamak istemedikleri yeni dizi projeleri de mutlaka olacaktir, zamanla görecegiz.

Biteceği belliydi de Armağan Çağlayan'a ne, o değil ki yapımcı ? :)

Görüldüğü gibi gün değişikliğinden sonra final kararı çıkıyor, Yalan Dünya da böyle olacak gibi. :(

- - - Ekleme - - -

Show'un eline 3 dizi geriye kaldi:

Ustura Kemal (Süreç Film)
Emir'in Yolu (Meyapim)
Pis Yedili (Tükenmez Kalem)

Show TV Ocak ayinda yeni diziler de yayin hayatina sürecek: 41 (Nebahat Çehre & Burak Özçivit) ve Ben Annem ve Sen (Hakan Yilmaz & Nur Erkul)

Tabii simdi açiklamak istemedikleri yeni dizi projeleri de mutlaka olacaktir, zamanla görecegiz.

Show daha önce açıklandığı gibi BBEB çakmasını her gün yayınlayarak turnayı gözünden vurmak istiyor, diğer diziler de arka arkaya bitecektir...

Biteceği belliydi de Armağan Çağlayan'a ne, o değil ki yapımcı ? :)

Görüldüğü gibi gün değişikliğinden sonra final kararı çıkıyor, Yalan Dünya da böyle olacak gibi. :(

- - - Ekleme - - -

Show daha önce açıklandığı gibi BBEB çakmasını her gün yayınlayarak turnayı gözünden vurmak istiyor, diğer diziler de arka arkaya bitecektir...

Armagan Çaglayan genellikle yerli dizilerin bitisini vs. açiklar. Daha önce de birçok dizinin bitecegini açiklamisti.

Armagan Çaglayan genellikle yerli dizilerin bitisini vs. açiklar. Daha önce de birçok dizinin bitecegini açiklamisti.

Yalandır demiyorum da onu ilgilendirmez diyorum, böyle önemli açıklamaları yapması gereken kişi o değil, hassas durumlar bunlar...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yalandır demiyorum da onu ilgilendirmez diyorum, böyle önemli açıklamaları yapması gereken kişi o değil, hassas durumlar bunlar...

Armagan Çaglayan kendisini sanirim Türkiye'nin en son dakika haberlerini veren yapimci olarak ilan ediyor..

Senaryo saçmalamasyona bağladı zaten.Keşke 2.Sezon hiç başlamasaydı.

Belliydi zaten keşke daha erken bitirselerdi belki o zaman Murat 20 Dakika dizisinde olurdu :D

Çok Güzel Bir Diziydi Yazık Oldu :( Murat Yıldırım'ı Yeni Bir Dizide Görmek Dileğiyle...

önce izleyiciler sonra sosyal izleyiciler terketti diziyi bitmese şaşardım bitti şaşmadım :))

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan