Küçük Sırları izleyebilirsin meselaBaşlasın artık adam gibi dizi izlemeyi özledim
EvetGerçek mi tavsiye? 😕
Güldürürken aynı zamanda düşündüren bir yorumO kadar erkek tuvaletlerini yaparken kızın orda ne işi var?
Evet
- - - Ekleme - - -
Güldürürken aynı zamanda düşündüren bir yorum
Zevkler ve renkler ve diziler tartışılmaz Ama Küçük Sırlar kaliteli bir diziydi. Kalite reyting demek değil bunu biliyorsunBen şaka olması üzerinde yoğunlaşmak istiyorum
Zevkler ve renkler ve diziler tartışılmaz Ama Küçük Sırlar kaliteli bir diziydi. Kalite reyting demek değil bunu biliyorsun
Yoo Valla istediğini söyle Ben dizi yüzünden kışkıranlardan değilim :friendly_wink:Heeee valla öyle deyip sana katılıp tartişma çıkarmayak dimi :🙄: :W
Yoo Valla istediğini söyle Ben dizi yüzünden kışkıranlardan değilim :friendly_wink:
Tabii her dizinin seveni de sevmeyeni de olur. Ama haklısın. Bazen bozduğu da oldu. Her yönden mükemmel bir dizi diyemem. Çok abartmış olurumBen kanal D'deyken izliyordum o zamanlar yaz için iyiydi ama hem star'a geçip hemde kış sezonunda diğer diziler varken izlemedim nede netten izlemeye değer gördüm.Bi haber çıkmıştı dizi hakkında.Dream tv'de sunuculuk yapan oğlanında diziye girip gizli eşcinsel rolunu oynadiğini gördüm o kadar bayağılaşmiş ki dizi bu tur konularıda diziye alet etmişler.Sonradan Ayşegül'ün meğerse bi kardeşi varmiş onu hiç saymiş gerçeklikten bi o kadar uzak kardeş ilişkisi varmiş onuda görmüştüm tekararlarinda.Sanırım daha ne rast rast geldim nede dur oturayımda sunu bi izleyesim geldi.Öyle işte geçti zaman.Neyse bende kişkıran/kıştırtan tartişan/tartişma çıkaran bi kimse değilim olmakta istemem Sen sevmişssin diziyi saygım var o ayrı ama benim için yoklukta sevilesi varlikta terk edilesi bi dizi
Tabii her dizinin seveni de sevmeyeni de olur. Ama haklısın. Bazen bozduğu da oldu. Her yönden mükemmel bir dizi diyemem. Çok abartmış olurum