Suskunlar 2.Sezon İlk Fragmanı | İnternete Özel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yoo Valla istediğini söyle :D Ben dizi yüzünden kışkıranlardan değilim :friendly_wink:

Ben kanal D'deyken izliyordum o zamanlar yaz için iyiydi ama hem star'a geçip hemde kış sezonunda diğer diziler varken izlemedim nede netten izlemeye değer gördüm.Bi haber çıkmıştı dizi hakkında.Dream tv'de sunuculuk yapan oğlanında diziye girip gizli eşcinsel rolunu oynadiğini gördüm o kadar bayağılaşmiş ki dizi bu tur konularıda diziye alet etmişler.Sonradan Ayşegül'ün meğerse bi kardeşi varmiş onu hiç saymiş gerçeklikten bi o kadar uzak kardeş ilişkisi varmiş onuda görmüştüm tekararlarinda.Sanırım daha ne rast rast geldim nede dur oturayımda sunu bi izleyesim geldi.Öyle işte geçti zaman.Neyse bende kişkıran/kıştırtan tartişan/tartişma çıkaran bi kimse değilim olmakta istemem:) Sen sevmişssin diziyi saygım var o ayrı :) ama benim için yoklukta sevilesi varlikta terk edilesi bi dizi :)

Ben kanal D'deyken izliyordum o zamanlar yaz için iyiydi ama hem star'a geçip hemde kış sezonunda diğer diziler varken izlemedim nede netten izlemeye değer gördüm.Bi haber çıkmıştı dizi hakkında.Dream tv'de sunuculuk yapan oğlanında diziye girip gizli eşcinsel rolunu oynadiğini gördüm o kadar bayağılaşmiş ki dizi bu tur konularıda diziye alet etmişler.Sonradan Ayşegül'ün meğerse bi kardeşi varmiş onu hiç saymiş gerçeklikten bi o kadar uzak kardeş ilişkisi varmiş onuda görmüştüm tekararlarinda.Sanırım daha ne rast rast geldim nede dur oturayımda sunu bi izleyesim geldi.Öyle işte geçti zaman.Neyse bende kişkıran/kıştırtan tartişan/tartişma çıkaran bi kimse değilim olmakta istemem:) Sen sevmişssin diziyi saygım var o ayrı :) ama benim için yoklukta sevilesi varlikta terk edilesi bi dizi :)
Tabii her dizinin seveni de sevmeyeni de olur. Ama haklısın. Bazen bozduğu da oldu. Her yönden mükemmel bir dizi diyemem. Çok abartmış olurum :)

berbat bi fragman bu akdar kötü olabilirdi perşembe şansı yok yeni diziler geliyo ilk 20 ye giremez

Fragmani basarili bulmadim açikcasi. Yeni sezonda güçlü rakiplerin karsisinda basarili olacagini düsünmüyorum.

Bu Bir Fragman Değil Sosyal Medya İstedi Diye Yapılmış Küçük Bir Parça
ASIL FRAGMAN BUGÜN 21.00 De SHOW TV DE YAYINLANACAK !
Youtube Dan İzlemek İsteyenler için Link :
Yerli Diziler & TV Programları Suskunlar

Son düzenleme: