Suskunların Yeni Senaristi Stv'den

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Pınar Bulut'un yeni başlayacak olan "20 dakika" dizisine transferinden sonra "Suskunlar"ı artık "Kollama" ve "Büyük Buluşma" dizilerinin senaristi olan Ertan Kurtulan yazacak.

STV'de yaptığı senaristliği buraya taşırsa dizinin işini bitirir.

Takoz İrfan ve Müdür çağırmıştır yeni senaristi, eskiden beraber çalışıyorlardı.

Takoz İrfan ve Müdür çağırmıştır yeni senaristi, eskiden beraber çalışıyorlardı.

Evet, beraber çalışmıştı. Çağırmak değilde, tavsiye etmiştir. Suskunlar'ın yeni senaristi Ertan Kurtalan, Mehmet Özgür ile Kollama dizisinde birlikte beraber çalışmıştı.

Severim Bunu Çok İyi Oldu Heyecan Artar
:U

- - - Ekleme - - -

Konuda şimdi bissürü misafir olcak izleyin

- - - Ekleme - - -

1 kayıtlı ve 9 misafir

Aaaa
Artık namaza başlarlar bizim suskunlar

Berkann çok mu komik her bölüm ağlayacaklarına namaz kılsınlar

Emre ve takas ben namaz kılmak kötü bir şeydir diye bir şey dedim mi? Önce bir okuyun, sonra karar verin.

Ben cümlenin sonuna "
" koydum. Sebebi bizim suskunlar 20-25 bölümdür namaz kılmıyorlar, bir anda namaz kılmaya başlamaları komik olur.
Senarist değişikliği diziyi daha da batıracaktır. İlk önce sosyal medyada yok olacak dizi daha sonra Show bitirecek.

Ben senin ne demek istediğini anladım.
Onda problem yok zaten.

Daha önce STV'de çalışmış bir adamın yeni dizisinde de illa namaz kıldırması mı gerekir ?
Tabii ki gerekmez.

Büyük Bulusma dizisini severdim

kollamada hayır yoktu .. bu diziyide batırmasın

- - - Ekleme - - -

Ben senin ne demek istediğini anladım.
Onda problem yok zaten.

Daha önce STV'de çalışmış bir adamın yeni dizisinde de illa namaz kıldırması mı gerekir ?
Tabii ki gerekmez.

bir iki rekat kıldırsın kime ne zararı var
)