Sürahiyi kafaya diken adamda nasıl ağız var merak ettimSürahi daha keyifli ondan
Sürahiyi kafaya diken adamda nasıl ağız var merak ettimSürahi daha keyifli ondan
Sürahinin su akan yerini ağzına sokuyorsun sonra kafaya deviriyorsun Ne biçim çocukluk yaşadın sen be .ssSürahiyi kafaya diken adamda nasıl ağız var merak ettim
Ayy ne kibar içiyormuşsun meğer hep ben kötü düşünmüşümSürahinin su akan yerini ağzına sokuyorsun sonra kafaya deviriyorsun Ne biçim çocukluk yaşadın sen be .ss
Hay Allah sen nasıl düşündün acaba kapağı çıkarıp mıAyy ne kibar içiyormuşsun meğer hep ben kötü düşünmüşüm
Birer cam şişe alsaydınız, damacanadan doldururdunuz. Öyle yapıyorum ben.O projeyi biz de bir ara evde uyguluyorduk herkesin 1.5 litre su içmesi açısından. Şişelerle başa çıkamadık en sonunda damacanaya geri döndük.
Ben cam sürahilerden düşündüm hani sofra takımıyla uyumlu olanlar var ya ondan sen hangisinden diyorsun?Hay Allah sen nasıl düşündün acaba kapağı çıkarıp mı
Ee tamam bu işte bunların kapakları da varBen cam sürahilerden düşündüm hani sofra takımıyla uyumlu olanlar var ya ondan sen hangisinden diyorsun?
Böylesi çok iyiBasına özgürlük Yok @mrt-06
Ne kullanıyorsunBöylesi çok iyi
Anket sorusuna gelince sürahi kullanmıyorum yemek masası haricinde
Bardak bizim musluk suyu iyi ve ben çok su tüketmiyorum. Susayınca musluktan alırımNe kullanıyorsun
Ne kadar klişe bir hareket bol su iç iyidirBardak bizim musluk suyu iyi ve ben çok su tüketmiyorum. Susayınca musluktan alırım
Normalde ben böyle yapılanmalara karşı farklı tepkiler veriyorum da hadi sen varsın arada :Harbiden ben de şaşırdım ne kadar masum bir anket.
burası soğuk pek susamıyorumNe kadar klişe bir hareket bol su iç iyidir
Normalde ben böyle yapılanmalara karşı farklı tepkiler veriyorum da hadi sen varsın arada :
Türkiye'mizin suları güzeldir elin ecnebi ülkesinin suyu neye yararburası soğuk pek susamıyorum
Türkiye'de su tüketiyorum çom ama orası paralı ve suyu güzel değil
bizim bura belleş
he ondan satın alıyorsunuz güneşe maruz kalan plastik şişelerdenTürkiye'mizin suları güzeldir elin ecnebi ülkesinin suyu neye yarar
Onları da biz üretiyoruzhe ondan satın alıyorsunuz güneşe maruz kalan plastik şişelerden