Sürahiyi kafaya diken adamda nasıl ağız var merak ettimSürahi daha keyifli ondan![]()
Sürahiyi kafaya diken adamda nasıl ağız var merak ettimSürahi daha keyifli ondan![]()
Sürahinin su akan yerini ağzına sokuyorsun sonra kafaya deviriyorsun Ne biçim çocukluk yaşadın sen be .ssSürahiyi kafaya diken adamda nasıl ağız var merak ettim![]()
Ayy ne kibar içiyormuşsun meğerSürahinin su akan yerini ağzına sokuyorsun sonra kafaya deviriyorsun Ne biçim çocukluk yaşadın sen be .ss
Ayy ne kibar içiyormuşsun meğerhep ben kötü düşünmüşüm
![]()
Birer cam şişe alsaydınız, damacanadan doldururdunuz.O projeyi biz de bir ara evde uyguluyorduk herkesin 1.5 litre su içmesi açısından. Şişelerle başa çıkamadık en sonunda damacanaya geri döndük.![]()
Ben cam sürahilerden düşündüm hani sofra takımıyla uyumlu olanlar var ya ondanHay Allah sen nasıl düşündün acaba kapağı çıkarıp mı
![]()
Ee tamam bu işteBen cam sürahilerden düşündüm hani sofra takımıyla uyumlu olanlar var ya ondansen hangisinden diyorsun?
![]()
Böylesi çok iyiBasına özgürlük Yok @mrt-06![]()
Ne kullanıyorsunBöylesi çok iyi
Anket sorusuna gelince sürahi kullanmıyorum yemek masası haricinde![]()
BardakNe kullanıyorsun![]()
Ne kadar klişe bir hareketBardakbizim musluk suyu iyi
ve ben çok su tüketmiyorum. Susayınca musluktan alırım
![]()
Normalde ben böyle yapılanmalara karşı farklı tepkiler veriyorum da hadi sen varsın arada :Harbiden ben de şaşırdım ne kadar masum bir anket.![]()
burası soğuk pek susamıyorumNe kadar klişe bir hareketbol su iç iyidir
Normalde ben böyle yapılanmalara karşı farklı tepkiler veriyorum da hadi sen varsın arada :
Türkiye'mizin suları güzeldir elin ecnebi ülkesinin suyu neye yararburası soğuk pek susamıyorum
Türkiye'de su tüketiyorum çom ama orası paralı ve suyu güzel değil
bizim bura belleş![]()
he ondan satın alıyorsunuz güneşe maruz kalan plastik şişelerdenTürkiye'mizin suları güzeldir elin ecnebi ülkesinin suyu neye yarar![]()
Onları da biz üretiyoruzhe ondan satın alıyorsunuz güneşe maruz kalan plastik şişelerden![]()