Ekran görüntüsü alalım Şerlok beyciğim, silinirse forumdan resimlere atarız Sonra da Ozan bizi atar forumdan @bazinga
Utku beyciğim adeta eceline susamış.
Ekran görüntüsü alalım Şerlok beyciğim, silinirse forumdan resimlere atarız Sonra da Ozan bizi atar forumdan @bazinga
Oyunculuğa sıcak bakmıyorum deyip Arka Sokaklarda oynaması
Ya yine mi burayı buldun rezil adamYiyorsa buradan da kov, Survivor'ımızı buradan konuşuruz sayın Gs'li dostumla nedir yani... @Maskeli Fedai @MasacRE
Sayın adminim silin şu konuyu ya, bu konu sizin için bir utanç kaynağıdırUplatmayın kardeşim şu konuyu.
Sayın adminin hızlı zamanları...Uplatmayın kardeşim şu konuyu.
Kütüğe ihtiyacımız yok.. @MasacREYiyorsa buradan da kov, Survivor'ımızı buradan konuşuruz sayın Gs'li dostumla nedir yani... @Maskeli Fedai @MasacRE
Kovdun bizi asıl Survivor konusundan, neyse ki sayın admin bu konuyu açmış yıllar önce. Gelip buraya sığınabiliyoruz. @bazingaYa yine mi burayı buldun rezil adam
Burada başkaları da Survivor konuşuyor, kütüğün konuda kimse kalmadı... @MasacRE @Maskeli FedaiO zamanlar tek sorunumuz Merve'nin İhsan'a karşı nasıl şampiyon olduğuydu tabii. 2012 ve öncesi özleniyorsun...
İyi işte buradan devam edin sizBurada başkaları da Survivor konuşuyor, kütüğün konuda kimse kalmadı... @MasacRE @Maskeli Fedai
Boşverin yeni sezonu, gelin 2015 All Star ve öncesini konuşalım. Şimdiki bütün kadro bir 3T Taner kadar etmiyordur, eminim. @Maskeli Fedai @MasacREBurada başkaları da Survivor konuşuyor, kütüğün konuda kimse kalmadı... @MasacRE @Maskeli Fedai
Sizin için 2015 All Star'ın finalistini getirdik daha ne yapalımBoşverin yeni sezonu, gelin 2015 All Star ve öncesini konuşalım. Şimdiki bütün kadro bir 3T Taner kadar etmiyordur, eminim. @Maskeli Fedai @MasacRE
Vah vaaaaaaaah...İyi işte buradan devam edin siz
Sana helal olsun be. Hakan çok iyi yarışmacı, stratejilerini çok başarılı buluyorum... @Maskeli FedaiBoşverin yeni sezonu, gelin 2015 All Star ve öncesini konuşalım. Şimdiki bütün kadro bir 3T Taner kadar etmiyordur, eminim. @Maskeli Fedai @MasacRE
Doğukan Manço bir ara bir ropörtajında 'Bir arkadaşımız bütün herkesin dışkısını kontrol edip en çok kimin yemek yediğini hesaplamaya çalışıyordu'. Eminim ki o kişi Hakan'dır.Vah vaaaaaaaah...
Sana helal olsun be. Hakan çok iyi yarışmacı, stratejilerini çok başarılı buluyorum... @Maskeli Fedai
Turabi'ye yenilen finalist değildir benim gözümde. Gerçi baba kurbanı olmuştu Merve. O sene kazanmasını çok istemce. Adamca, mertçe, Yunanca, Fransızca...Sizin için 2015 All Star'ın finalistini getirdik daha ne yapalım
Vah vaaaaaaaah...
Sana helal olsun be. Hakan çok iyi yarışmacı, stratejilerini çok başarılı buluyorum... @Maskeli Fedai
Turabi Çamkıran gelmiş geçmiş en iyi yarışmacıdır..Doğukan Manço bir ara bir ropörtajında 'Bir arkadaşımız bütün herkesin dışkısını kontrol edip en çok kimin yemek yediğini hesaplamaya çalışıyordu'. Eminim ki o kişi Hakan'dır.
Turabi'ye yenilen finalist değildir benim gözümde. Gerçi baba kurbanı olmuştu Merve. O sene kazanmasını çok istemce. Adamca, mertçe, Yunanca, Fransızca...
3-5 tane ezberlenmiş kamyon arkası lafıyla en iyi yarışmacı olunmuyor maalesef...Turabi Çamkıran gelmiş geçmiş en iyi yarışmacıdır..
Performans ortada..3-5 tane ezberlenmiş kamyon arkası lafıyla en iyi yarışmacı olunmuyor maalesef...
Begüm rezil şahsı ne güzel rezil etmişti burada...3-5 tane ezberlenmiş kamyon arkası lafıyla en iyi yarışmacı olunmuyor maalesef...
Sonradan onunla arkadaş olmasaydı, ayakta alkışlardım Begüm'ü. Survivor ömrünü uzattı böylece.Begüm rezil şahsı ne güzel rezil etmişti burada...