Survivor'da Kim Elendi? | 7. Hafta

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
48,994
Puanı
1,060

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2023'e bu hafta veda eden isim belli oldu.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği; her sezon büyük ilgiyle takip edilen yarışmada bu hafta elenen isim Gönüllüler takımından Fatih oldu.

Survivor 2023, yeni bölümleriyle TV8'de!

Reactions: MasacRE
Sevmediğim ve itici bulduğum bir yarışmacıydı ama zor bir potaya düşmese bir süre daha ilerleyebilirdi. Neyse iyi oldu elenmesi, çok boş konuşup duruyordu zaten
@Dosi hanımı da kutlarım isabetli tahmininden ötürü

Reactions: 12.Adam and Dosi
Utku beyciğimin dediğine göre performans olarak da iyiymiş Dosi hanım.

Bu üçlü çok güçlü. 😳😳😳😳😳 @MasacRE

Sen hiç izlemedin yani?

Performansı iyi, bu hafta dahada yükseltmiş. Zeynep sultan ilede iyi anlaşıyorlar.

@MasacRE ile aynı payda buluştuğumuzda kazanıyoruz, senin winnerlik tarafın ile bu üçlü her şeyi paramparça edecek güçlü bir üçlü olur

Düzenli bakmıyorum ya bu sezon, bilgileri Utku beyciğimden alıyorum. Konsey vb. önemli bölümleri izliyoruz ama.

Geçtiğimiz sezon Nisa reisimi şampiyon yaparak şovumuzu yaptık, bu sezon sizinle birlikte sırt sırta verip şampiyonu belirleyeceğiz Dosi hanım.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Maşallah , subhanallah

Nisa'nin arkadaşı olan Sultanımıza ne oldu?

@MasacRE , Fatih için birebir aynı şeyi düşünüyoruz.Sevimsiz birı
Yarmagüle ile görseli tescilledi.

Reactions: MasacRE and Dosi
Acun abimden rahatsız olanlar ve kendisini değiştirmem yönünde talepte bulunanlar oldu.
@MasacRE
Konuyla alakasız olduğu için demiştim ama bu yeni foto da en az Acun abimin alkışları kadar alakasız

------

Şerlok beyciğim Survivor bilgilerini benden alarak sürdürüyor takibi. O da sonlara doğru izlemeye başlar diye düşünüyorum seninle birlikte Dosi hanım
Zeynep sultanımızın sakatlığı ciddi olmasın da, hep birlikte şampiyonluğa taşıyalım sultanımızı...

Reactions: Dosi and 12.Adam