Survivor'da Kim Elendi? | 7. Hafta

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,002
Puanı
1,060
A657C13A-B80E-424C-96CB-0C936EBB9B3B.jpeg

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2023'e bu hafta veda eden isim belli oldu.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği; her sezon büyük ilgiyle takip edilen yarışmada bu hafta elenen isim Gönüllüler takımından Fatih oldu.

Survivor 2023, yeni bölümleriyle TV8'de!

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Sevmediğim ve itici bulduğum bir yarışmacıydı ama zor bir potaya düşmese bir süre daha ilerleyebilirdi. Neyse iyi oldu elenmesi, çok boş konuşup duruyordu zaten :A @Dosi hanımı da kutlarım isabetli tahmininden ötürü :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yakışır kendisine. Çok fazla izlemiyorum yarışmayı, hatta bir haftadır bakmadım ama enerjisi iyi ve sakin kişiliğe sahip iyi biri olarak yansıdı şu ana kadar :A
Bu sene aynı hanımları sevmemiz şaşırtıcı @MasacRE
Utku beyciğimin dediğine göre performans olarak da iyiymiş Dosi hanım. :A

Bu üçlü çok güçlü. 😳😳😳😳😳 @MasacRE

Sen hiç izlemedin yani? :A
Performansı iyi, bu hafta dahada yükseltmiş. Zeynep sultan ilede iyi anlaşıyorlar.

@MasacRE ile aynı payda buluştuğumuzda kazanıyoruz, senin winnerlik tarafın ile bu üçlü her şeyi paramparça edecek güçlü bir üçlü olur :A

Performansı iyi, bu hafta dahada yükseltmiş. Zeynep sultan ilede iyi anlaşıyorlar.

@MasacRE ile aynı payda buluştuğumuzda kazanıyoruz, senin winnerlik tarafın ile bu üçlü her şeyi paramparça edecek güçlü bir üçlü olur :A
Düzenli bakmıyorum ya bu sezon, bilgileri Utku beyciğimden alıyorum. Konsey vb. önemli bölümleri izliyoruz ama. :A

Geçtiğimiz sezon Nisa reisimi şampiyon yaparak şovumuzu yaptık, bu sezon sizinle birlikte sırt sırta verip şampiyonu belirleyeceğiz Dosi hanım. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yakışır kendisine. Çok fazla izlemiyorum yarışmayı, hatta bir haftadır bakmadım ama enerjisi iyi ve sakin kişiliğe sahip iyi biri olarak yansıdı şu ana kadar :A
Bu sene aynı hanımları sevmemiz şaşırtıcı @MasacRE
Maşallah , subhanallah :A

Nisa'nin arkadaşı olan Sultanımıza ne oldu? :A
Sevmediğim ve itici bulduğum bir yarışmacıydı ama zor bir potaya düşmese bir süre daha ilerleyebilirdi. Neyse iyi oldu elenmesi, çok boş konuşup duruyordu zaten :A @Dosi hanımı da kutlarım isabetli tahmininden ötürü :A

@MasacRE , Fatih için birebir aynı şeyi düşünüyoruz.Sevimsiz birı :A Yarmagüle ile görseli tescilledi.

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Acun abimden rahatsız olanlar ve kendisini değiştirmem yönünde talepte bulunanlar oldu. :A @MasacRE
Konuyla alakasız olduğu için demiştim ama bu yeni foto da en az Acun abimin alkışları kadar alakasız :A
------

Şerlok beyciğim Survivor bilgilerini benden alarak sürdürüyor takibi. O da sonlara doğru izlemeye başlar diye düşünüyorum seninle birlikte Dosi hanım :A Zeynep sultanımızın sakatlığı ciddi olmasın da, hep birlikte şampiyonluğa taşıyalım sultanımızı...

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam