Survivor'da Şok Diskalifiye!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Ekranların sevilen ve ilgiyle izlenilen yarışma programı Survivor'da şok bir diskalifiye yaşandı!

Gönüllüler takımında yer alan Zafer ve Semih'in fiziki tartışması sebebiyle yarışmaya Zafer veda etti. Acun Ilıcalı diskalifiye sebebini fiziki sebepten dolayı olduğunu söyledi.

Yaşanan kavga sonucunda ise Gönüllüler takımında yer alan Semih Öztürk, Ünlüler takımına geçti.

Böylece Gönüllüler takımı 6 kişiye düştü...​

Adam konuyu hazırda bekletmiş
Neyse hayırlısı olsun

Zaten 1-2 hafta içinde elenecekti büyük ihtimalle ama diskalifiyeyle elenmek üzücü bir durum tabii.

Semih insanları tahrik etmesini iyi biliyor, Zafer de oyuna gelmiş hemen.

Bu adaletli olmadı birini eledi birini karşı tarafa yolladı acunun yaptığı saçmalık

Şimdi iki tarafın en güçlü isimleri aynı takımda, sence kim birinci olur?
Valla ne desem ki bilemedim ikisini bir arada görelim bir bakalım
Ünlülerin ilk konseyi merakla bekleniyor Atakan alacak zirveyi hayırlısıyla.

Selamlar herkese
az önce izledim geleyim yorum yazayım dedim zafer adına üzüldüm zafer her zaman
neşeliydi adada tartışsada neşeli oluyordu son zamanlarda açlıktan ve semihin sürekli
tahrikleri olunca iyice sinirlenmiş zaten son bir haftardır morali iyice düşmüştü zaferin
oyunlarda kaybediyorum diye birde semih olunca dayanamadı tabii o kadar uyarılmıştı
yazık oldu semih ünlülere gitti bakalım ne olacak

Tahrihci semihin fanlari bu gece de uyumuyacakmis wtt kasacaklarmis ahahaha

Kavga göruntulerine tekrar baktim. Semih zafere direk saygisiz demiyor. Bunlar saygisiz diyor ve zafer orda ustune aliyor. Gizem k. diyor zaten niye ustune aliyorki diye. Sonraki ettigi kufurlerde onunda saygisiz oldugunu gösteriyor zaten.

Gönulluler semihi asaligiyici ne kufurler laflar etmisti, zafer bey saygisiz kelimesinemi bukadar dellendi. Haketmis elenmeyi. Semihte hakettigi adada suan. Ben gizem kerimoglunun bir sonraki konseyde elenecegini sanmiyorum. Arkasinda buyuk destek olur