Survivor'da Ünlülerin Yiyeceğine Bir Şey Mi Katılıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar, Survivor ile ilgili kaleme aldığı köşe yazısı ile tartışmanın fitilini ateşledi:

O değil de benim bildiğim 'Ünlüler Gönüllüler Survivor' (Show TV) takımının Hasan'ı en son Camoka ismiyle Amerikan güreşi ve boks ringlerinde fırtına gibi esiyordu... Şimdi Survivor adasında, üstelik dayanıklılık yarışmasında Nihat Alptuğ Altınkaya'ya yenilmiş olması işkillendirdi beni. Bildiğim kadarıyla hayatı idmanlarda geçen bir sporcu ve dansçı olan Hasan'ın öyle kolay pes etmeyecek bir performansı olmalıydı. Artık moral mi desek, konsantrasyon eksikliği mi, bilemiyorum... Mustafa Topaloğlu'nun 80 kiloluk ağırlığın altında kılının kıpırdamadığını düşünürsek, bu ünlüler takımının Hindistan cevizi sütüne bir şeyler mi atıyorlar acaba diye sesli düşünmekten alı koyamıyorum kendimi. Ne dersiniz?

survivormustafa.jpg

Survivor'u çok gerçek olarak düşünmek doğru değil kanımca. Survivor da diziler gibi kurgu. :)

Survivor'u çok gerçek olarak düşünmek doğru değil kanımca. Survivor da diziler gibi kurgu. :)

bazı konularda yardım ediyolar ama aç kaldıkları falan doğru.adamlar survivor boyunca 10-15 kilo veriyolar geçen sene nihat doğan 14 kilo vermişti

Survivora hic inancim yok. Tamamen bir melodram yani bir kurgu.

acunn yarışmasında seçilen oyunlar özel hileyi acun burda yapıyr seçiliyor. kimin hangi yarışmada başarılı olacagını bilmemek aptalık. mesela dokunmazlık oyununda anılın birinci olcagı açıktı. bu ip olayında basit fizik kanunu geçerli kolun ne kadar uzunsa vudun kilo dengesini okadar rahat taşırsın ve az kilolu olacan .. bu iki özelik sibel tüzün ve anılda vardı. dikkat ederseniz o yarışmada önce kilolu kızlar sonra zayıf kızlar sonra kilolu erkekler sonra kaslı erkekler gitti

mustafa topaloglunun gönüllü yarışmacıyı yeneceği büyük ihtimaldi. çünkü bu bir denge oyunu geçen sene nasıl bütün denge oyunlarını nihat dogan kazandıysa bu denge oyununu mustafa topal oglunun kazanacagı açıktı. denege oyununda kilo denegeniz ne kadar aşagıda ve bacaklarınız normal kalınlıktaysa ve extra gögüsünde kas yıgını yoksa başarılı olursunuz.. bu oyunda mustafa topalogluna göreydi

Son düzenleme: