Survivor'da Ünlüler Takımına Katılan İsim Seda Tetik Oldu

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,385
Puanı
1,060
ph49aW4GmYyRWM2LKCwarMeiVkZ3v7z2C3kldDKlDTq7yBMT_E5PVlX2TBs-yQe8KhtJHcLxfevWNgw1zxFn1urGWTBTcrsdArzf9CPDec30=w506-h291-nc

Türkiye'nin en çok izlenen yarışması Survivor 2016'ya yeni bir isim katıldı.

Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu sonucunda ünlüler takımı yeni bir isim kazanmayı haketmiş ve Survivor hayatını yaşamak için gönülden istekli 4 adaydan birinin halk tarafından yapılan oylama ile takıma dahil olacağı bildirilmişti. 4 isimden profesyonel yüzücü Seda Tetik halk oylaması sonucu ünlüler takımına dahil oldu.

Her yere katılmış maşallah Acun işini garantiye almış. :D Anıl Tetik'le bir akrabalığı varmı (b)

Su oyunlarinda basarili olur o zaman bakalim diger oyunlarda nasil olacak :D

İlk bölüm profesyonel yüzücü olduğunu söyledi. Arkada ki eşi olarak gözüken kişi ile kesin cast ama Acun'da cast olarak mı aldı bilemicem.:D
Cast olsa bile bir yeteneği vardır mutlaka yoksa oraya boş insanı Acun çıkartmaz. :D Sonuçta Survivor her yiğidin harcı değil valla çok zor yarışma. :D

Cast olsa bile bir yeteneği vardır mutlaka yoksa oraya boş insanı Acun çıkartmaz. :D Sonuçta Survivor her yiğidin harcı değil valla çok zor yarışma. :D

Kız zaten azimli yani belli. Nihal gibi Diet yapmaya benzemiyormuş demez.:F Az önce denk geldim Nihal süper yaa.:F

Cast olması büyük ihtimal ancak güçlü bir kız. Ünlülere yakışır bir yarışmacı bence. Eda ile iyi anlaşırda Eda yalnız kalmaz umarım. :)

Ünlülerin kızları gönüllülerin kızlarından zaten 1 level üstteydi. Bu kız ile fark iyice açılır.:(

İkinci isim de Mehmet olur, Acun heyecan olsun diye önden kızı yollamış mekana. :D

aaaa hatırladım ben bunların katıldığı programı izlemiştim ben bilmem eşim bilirde tek bunlar değil ayol çoğu cast oyuncusu ben bilmem eşim bilre gelen oyüzden bırakmıştım ben o programı izlemeyi birkaç gerçek kişi hariç çoğu cast insanları salak yerine koyuyorlar
😵😵😵

aaaa hatırladım ben bunların katıldığı programı izlemiştim ben bilmem eşim bilirde tek bunlar değil ayol çoğu cast oyuncusu ben bilmem eşim bilre gelen oyüzden bırakmıştım ben o programı izlemeyi birkaç gerçek kişi hariç çoğu cast insanları salak yerine koyuyorlar
😵😵😵
Aynen birde biz cast ajansından oyuncu getirmiyoruz diye milletle dalga geçerlerdi

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs