Acun dönmüyormuş.
İsveç'te elenen yarışmacılr başka bir adaya gidip her yeni elenenle düello yapılırdı ve belirli bir süre sonra herkesi yenen geri gelirdi. Tr sistemi sms olduğu için o format uymaz.Halkın zaten elediği ismi tekrar geri getirmek doğru olmaz çünkü yine halk eleyecektir.Bu sezon elenen yarışmacıların orada kalmasının avantajını kullanamadı bence.
Hep kendisi diyordu. Böyle bir format var aklımızda. Elenen yarışmacıları yarışmadaki yarışmacılarla aynı şartlarda biraz tutalım. Daha sonra 1'i halk oylaması ile geri dönsün. Bu sezon bunu yapabilecek bir durum söz konusuydu. Ama yapmadı.
Yine yalan haber deseneAcun dönmüyormuş.
SMS'te en az alan kişi gitse sen haklısın. Ama sistem öyle bir sistem değil ki. 11 kişinin olduğu adada SMS'te 3. Olan kişinin gittiği günler oldu.İsveç'te elenen yarışmacılr başka bir adaya gidip her yeni elenenle düello yapılırdı ve belirli bir süre sonra herkesi yenen geri gelirdi. Tr sistemi sms olduğu için o format uymaz.Halkın zaten elediği ismi tekrar geri getirmek doğru olmaz çünkü yine halk eleyecektir.
Tüh ya. Programda adalet yine faragat edecek.Acun dönmüyormuş.
Anadolu Ajansı'da Ilıcalı ve ekibi yazmış.
Acun Ilıcalı ve Survivor ekibinin bir kısmı 14 Mayıs'ta Dominik'ten Türkiye'ye dönüyor
Program çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan yapımcı Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi, THY'ye ait uçakla İstanbul'a döndükten sonra Kovid-19 tedbirleri kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtta 14 gün gözetim altında tutulacak. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
Acun story den duyurmuş ben gelmiyorum diye
Aynen abla, tweet falan da atmış. Demek ki ajans yanlış bilgi geçmiş
Hee pardon twit atmış story demişim ya bende ajans gibi oldum şimdi
Sen karışma!!!!!!!!? 111??!!?1Bu dediğini zaten yedeklerle bir nevi yapıyor. 1.5 ay boyunca sürekli yedekler geldi. Şimdi bunun üstüne eleneni bir daha almak garip olur.
Aman sus şimdi bunu duyar yarışmayı uzatmak için yapar maazallah.
İyice survivor fanı oldun başımıza.Sen karışma!!!!!!!!? 111??!!?1
Zoruna mı gittiİyice survivor fanı oldun başımıza.
Acun twitterdan ben dönmeyeceğim yazmıştı. Aa ya ne bakıyorsun sen. 😂.Anadolu Ajansı'da Ilıcalı ve ekibi yazmış.
Acun Ilıcalı ve Survivor ekibinin bir kısmı 14 Mayıs'ta Dominik'ten Türkiye'ye dönüyor
Program çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan yapımcı Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi, THY'ye ait uçakla İstanbul'a döndükten sonra Kovid-19 tedbirleri kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtta 14 gün gözetim altında tutulacak. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
Acun twitterdan ben dönmeyeceğim yazmıştı. Aa ya ne bakıyorsun sen. 😂.
Ersinin durum ciddi demek