Seni karantina sonra erdikten sonra hafta içi survivor panorama programına konuk olarak almak gerekBen de mahsur kalmak istiyorum. Geçen sezon kanalına o kadar fanlık yaptım Acun duy sesimi.
Seni karantina sonra erdikten sonra hafta içi survivor panorama programına konuk olarak almak gerekBen de mahsur kalmak istiyorum. Geçen sezon kanalına o kadar fanlık yaptım Acun duy sesimi.
Evden çıkman bile yasak daha ne kadar mahsur kalacanBen de mahsur kalmak istiyorum. Geçen sezon kanalına o kadar fanlık yaptım Acun duy sesimi.
Onlarda bir yarışmacı değil mi sonuçtaYarışmacılar değil elenenler mahsur kaldı. @serhatt
Adada kalarak. Hala çalışan bir kaç milyon insan var Türkiye'de. Adada onlardan daha güvenli oldukları kesin.Acun bu yarışmayı hala neden ve nasıl devam ettirebiliyor ?🤔
Bu foto ne alaka dedim ve ikince kez konuya girince çaktım mevzuyu
Birisi sakatlandı zaten tedavi oluyordur, diğerlerine de villa açacağını sanmam kumsalda yatırıyordur
Oooo bunlar hiç gelmek isterler mi TR'ye
Serhat'ın tepkisi efsaneÇatır çatır çatlıyorlar.
Kız keşke sen de gitseydin Burak la mahsur kalırdın negzelAcun'a beddua show
Bir şey de kaçsın gözünden beSerhat'ın tepkisi efsanebir anda tüm fikri değişti
TR'de ki Burak'lar da işimi görüyorKız keşke sen de gitseydin Burak la mahsur kalırdın negzelburada Ceyhun kılıklı @Forumdash a kaldın
Yok bu hafta detaycılığım sadece 20%Bir şey de kaçsın gözünden be
Bence hala iyi durumdasınYok bu hafta detaycılığım sadece 20%ama ona rağmen konu sevdiğim biri olunca kaçmıyor yinede gözden
Hemen anlaman lazımdı gerçekten, yakışmadı sanaBu foto ne alaka dedim ve ikince kez konuya girince çaktım mevzuyu
Zamanında ben de Nagihan'ı avatar yapıp "Kıskaniyorsun" yazısıyla başlayan kendime has bir avatar yapmıştım. Benim hemen anlamam gerekiyordu@MasacRE
Yok bu hafta detaycılığım sadece 20%
Fazla film ve dizilere odaklanmak beynimi yorduHemen anlaman lazımdı gerçekten, yakışmadı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?