Survivor Tarihinde Bir İlk!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Survivor 2018 sezona bu akşam sürpriz bir değişiklikle başladı!

Şimdiye kadar Survivor'da kadın ve erkek yarışmacılar aynı barakada kalıyordu. Ancak bu defa kadın ve erkek yarışmacılar için ayrı barakalar yapıldı. Yapılan bu değişiklik gözlerden kaçmadı.
acun-ilicalidan-2018-yorumu,sX4Gu0TkYEKcZbnbJEvGaw.jpg

@eskici @MasacRE- @Harunnn60 @DarkLegenD @Sherlock @papuleoo @Billy Kane @S.G.A.T. @HachiKo @dreamy @Forumdash ve izleyen diğer herkes...​

Evet benim de dikkatimi çekti Acun kafayı yemiş galiba :A ama rahat etmeleri bakımından iyi bir değişiklik olmuş :A

Bence çok doğru bir karar olmuş. Çünkü kadınlar ve erkekler daha rahat hareket edebilecekler.

Bi kız diyordu ki sabaha kadar uyuyamadım dön babam dön bi o yana bi bu yana diyip ağlıyordu. Arkadaşlarımı rahatsız etmek istemiyorum diyordu. Kadınsal aylık hastalik dönemiydi mi acaba:A

Şaka bi yana da garipsedim şimdi? Geçen senelerde baraka bile verilmezken bu sene herşeyleri hazırda. Yunanistan versiyonu izlemek şart oldu.

İşte, dindar hükümetin yandaşlarından beklenen hareketler... Türkiye git gide gelişiyor(!) gerçekten :)

İşte, dindar hükümetin yandaşlarından beklenen hareketler... Türkiye git gide gelişiyor(!) gerçekten :)
Her şeye de muhalif olmaya gerek yok ki. Kadın ve erkeklerin ayrı kalması iki tarafın da isteyeceği ve daha rahat edecekleri bir durum. :)

Her şeye de muhalif olmaya gerek yok ki. Kadın ve erkeklerin ayrı kalması iki tarafın da isteyeceği ve daha rahat edecekleri bir durum. :)
Muhalif olma durumuyla alakası yok. Daha önceki sezonlarda öyle bir uygulama yokken neden 12. sezonda öyle birşey yapmaya karar vermişler, hem seyirciden de hiçbir ters tepki gelmemişken. Onu da söyleyeyim Erdoğan(Rtük) Acun'u dürttü, o da el attı durum bu. :) Anlamak için bilge olmaya gerek yok, bu kadar basit. :)

Bence de iyi olmuş. İhtiyaçlar farklı iki cinsinde. Daha rahat ederler.
Onun dışında ben yatak olayından dolayı sığmadıklarını ve o yüzden ayrıldığınıda düşünüyorum.:X

Erkek tarafında ağır abi geyikleri; Kadın tarafında dedikodu. Kadın, Erkeğin Recep İvedik'si hareketlerini görmeyecek. Erkek, Kadın var diye kasılmayacak. Bu açıdan daha iyi oldu. Bir de "adada cinsellik yok mu" geyiğine de son verilecek.