Haa şimdi anladım. Sen Survivor oyununu oynamamışsun. Skor oyunları oluyor zaten Survivor Adaya falan gitmiyoruz yani
RevaN Allah'a şükür adaya gitmediğinizi anlayabilecek zekaya sahibim
Haa şimdi anladım. Sen Survivor oyununu oynamamışsun. Skor oyunları oluyor zaten Survivor Adaya falan gitmiyoruz yani
Daha da bilmediğim konuya yorum yaparsam iki olsun
RevaN Allah'a şükür adaya gitmediğinizi anlayabilecek zekaya sahibim
Çok güzel olmuş Bu Sezon Malesef ygs den dolayı katılamıyacam 5. Sezonda görüşmek üzere
Teşekkürler Bi sonrakine Acundan Resimler koyabilirsin bencede
Ora şakaydı zaten
- - - Ekleme - - -
İnşallah
YGS'de başarılar
Yani haklı olabilirsin ama resimler biraz düşürüyo kalitesini Müzik Felan Hariika. Adanın resimlerini V.s. kullanabilirsin yinede Vahşi Hayvanlar Felan@berkann @lale_devri Acun'dan resimler bir az alakasız olmaz mı? Bizim Survivorun Acunla uzaktan yakından alakası yok.
Aslında banada resimlerle müzik alakasız geldi, ama bizim Survivor öyle bi şey yani
Daha da öneriler yaparsanız sevinirim 2. Fragmanda yakında paylaşılacak
Yani haklı olabilirsin ama resimler biraz düşürüyo kalitesini Müzik Felan Hariika. Adanın resimlerini V.s. kullanabilirsin yinede Vahşi Hayvanlar Felan
Hayır da, bunlar da bana alakasız geldi. Acunun yarışması daha çok yakışır bu müziğe. Mesela bir Nihat Doğan-Pascal Nouma kavgası, katılacak arkadaşları daha çok kışkırtır
Merakla bekliyoruz en az bunun kadar başarılı olacağına eminim
Sonraki fragmanlarda öyle yaparım
Aslında aynı müzikle, aynı effektlerle, sadece resimler yerine video koyulmuş bir tanıtım hazırlamıştım kişisel olarak Harika olmuştu. Resimler yerine Video kullanılırsa bundan çok daha kaliteli ve güzel olur. Bir dahakine video kullanmaya çalışacağım ama ne videosu onu bilmiyorum
- - - Ekleme - - -
Bizim yarışmacılar yeterince kışkırmış 2. Fragman Çok Yakında. Hepsini dikkate alacağım
Merakla bekliyoruz en az bunun kadar başarılı olacağına eminim
Korkutucu yapman lazım.
Yalnız onu da bunun gibi heyecanlı, korkutucu bi müzikle mi yapsam yoksa daha sevecen bi müzikle mi yapsam bilmiyorum
Anladın anladın
Çok yahşi olmuş.
Neyi anlamadın yav son şampiyonda var diyorum