Survivor Türkiye - Yunanistan'da Format ve İsim Değişikliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizim takıma Sabriye geldi ve daha zayıfladı demişsin ama Sabriye geldikten sonra bizim takım oyunların %80'nini aldı. :A Yani karıştırma zayıflıktan dolayı değil aksine diğer takım oyun kazanamadığı içindir veya reyting için.
Dün Dalaka'yı yendi ama dün Dalaka herkese yenildi yani evet diğerleri kötü olunca Sabriye alıyor :A
Ben Türkiye Yunanistan kısmına diyorum. Nezaman açsam bi Sabriye birde Melise yeniliyor ama Sabriye Melisadan kay ve kat iyi. Beyaz takımda olması iyi. Sabriye daha yeni açılıyor. ilk zamanlarında kötüydü kabul et.

Dün Dalaka'yı yendi ama dün Dalaka herkese yenildi yani evet diğerleri kötü olunca Sabriye alıyor :A
Ben Türkiye Yunanistan kısmına diyorum. Nezaman açsam bi Sabriye birde Melise yeniliyor ama Sabriye Melisadan kay ve kat iyi. Beyaz takımda olması iyi. Sabriye daha yeni açılıyor. ilk zamanlarında kötüydü kabul et.
Sabriye her zaman kötüydü zaten onda hemfikiriz ama takımın geneli iyiydi özellikle Hikmet, Yusuf, Bora, Seda ve Sude her zaman sayı aldıkları için yenilmiyordu takım kolay kolay.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Sabriye her zaman kötüydü zaten onda hemfikiriz ama takımın geneli iyiydi özellikle Hikmet, Yusuf, Bora, Seda ve Sude her zaman sayı aldıkları için yenilmiyordu takım kolay kolay.
Dokunulmazlığı kaybediyorduk genelde ve bu yarışmada en önemlisi o.
Sen hangi takımı destekliyorsun? Dün izlerken Beyaz takımi desteklediğimi farkettim :A Dalaka'yı sevmiyorum, fazla herşeyi en iyi ben bilirim havalarında
ondan galiba. Yunan takimındaykende sevmezdim.

Dokunulmazlığı kaybediyorduk genelde ve bu yarışmada en önemlisi o.
Sen hangi takımı destekliyorsun? Dün izlerken Beyaz takımi desteklediğimi farkettim :A Dalaka'yı sevmiyorum, fazla herşeyi en iyi ben bilirim havalarında
ondan galiba. Yunan takimındaykende sevmezdim.
Son iki haftadır kazandık ama, yani dokunulmazlık oyunlarında da biz öndeydik. :A Ben siyah takımı destekliyorum

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Survivor sezon finaline girse de Bir Aile Hikayesi daha da yükselse.

Böyle haberler görünce mutlu oluyorum. :Z
Sırf millet mutlu olsun diye açtım konuyu :A
Ben bazen bakıyorum ama denk gelince (tek oyunlara) :A Günler uzuyor artık. Yakında dışarılardan içeri girmeyiz, izlemem ozaman :A

Aynen hemen bitsin gari bu yarışma , zaten rezil oldular daha daolucaklar yoksa :D

66654

• Güldürdün
Reactions: cokiyitvci