Survivor Panorama Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,754
Puanı
1,060
Survivor Panorama Geliyor!

hakan-150x150.jpg

TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor'ın izleyicilerine güzel haber!

Survivor hakkında her türlü konunun ve olayın yorumlanacağı Survivor Panorama, Çarşamba 13.15'te izleyicisiyle buluşuyor.

Programın sunuculuklarını Survivor All-Star'a damgasını vuran yarışmacılardan Hakan Hatipoğlu ve Ütopya Panorama'nın sunucusu Nur Tuğba Algül üstlenecek.

Survivor Panorama, özel görüntüleri ve canlı bağlantılarıyla, bu Çarşamba'dan itibaren hafta için her gün 13:15'te TV8 ekranlarında olacak.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Açsa açsa Bully açar diyordum hakan'dan dolayı.:D

Başarılar iyi gidecektir program.

İzleriz ama Duygu'da olsaydı keşke yada şöyle sempatik bir kız yok mu hiç.
Nur Tuğba bazen kendini kasıyor ayrıca yarışmalarıda çok takip etmiyor. :D

Hakan reyiz var onun için bakabilirim [emoji2] Acun sonunda kıymetini anladı adamın [emoji2]

Açsa açsa Bully açar diyordum hakan'dan dolayı.:D

Başarılar iyi gidecektir program.

İzleriz ama Duygu'da olsaydı keşke yada şöyle sempatik bir kız yok mu hiç.
Nur Tuğba bazen kendini kasıyor ayrıca yarışmalarıda çok takip etmiyor. :D
@Billy Kane artık reyting bölümüne konu açmıyorum fazla ama Hakan söz konusu tabii ki açacaz. :Z Tabii ki iyi gidecektir. :Z

@Harunnn60 Nur Tuğba'yı tanımıyorum ben ama Hakan'ın varlığı yeter programa. :Z

Rezalet bir sunucu! Kemale nolmuş? Ütopyacılar fena bezdirmişti en son açıklama yapıyordu ağlıyordu:F Keşke Duygu olsaydı. Hem konuşması da güzeldi. Hem güzel de:X ama twitterdan belli ediyor tarafını o yuzden olmamiştir. Utopyadayken de Semih'çiydi:A

Rezalet bir sunucu! Kemale nolmuş? Ütopyacılar fena bezdirmişti en son açıklama yapıyordu ağlıyordu:F Keşke Duygu olsaydı. Hem konuşması da güzeldi. Hem güzel de:X ama twitterdan belli ediyor tarafını o yuzden olmamiştir. Utopyadayken de Semih'çiydi:A
Kemal'de bir öyle bir böyle şimdi tam Semih'çi de değildi. :D Ama yinede iyi laflar yapıyordu Cafecilere. :D

Kemal'de bir öyle bir böyle şimdi tam Semih'çi de değildi. :D Ama yinede iyi laflar yapıyordu Cafecilere. :D
Kemal yarişmayı zerre izlemiyordu ya:F sadece ona program öncesi ne demesi gerektiği söyleniyordu:F her zaman haklı gördüğü Semih son haftalarda hem yenı bölümlerde kötülendi hem de Kemal tarafından. Polat ve Nazır çok fena fan oldukları için onları da çıkarmadılar:F

Hakan abi grupta paylaştı görünce sevindim o saatlerde denk gelirsem kesin izlerim. Hakan Hatipoğlu'nun ince zekasıyla bu seneki Survivor'u muazzam yorumlayacağını düşünüyorum. Harika olacak. :)

Patates :D duygulandim lan :D O saatlerde uygun degilim izleyemem uygun olsam eskinin hatrina patatesi izlerdim :D
Hadi lan ordan sensin patates :D

Acun'nun klasik gereksiz hareketlerinden biri yine.

Son düzenleme:
bu acundan ve kanalından acayip soğudum zaplarken bile es geçiyorum

Acun kendi kendini bitirmeye oynuyor 1+ puan alıyor 3- puan yiyor geleceği şüpheli

13.15 ne la :F

O saatte izlemem zaten iki itici sunucu bulmuş birbirini. :D Kesinlikle Duygu Çetinkaya olmalıydı sunuculukta.

13.15 ne la :F

O saatte izlemem zaten iki itici sunucu bulmuş birbirini. :D Kesinlikle Duygu Çetinkaya olmalıydı sunuculukta.