Survivor Haftada 5 Gün Oldu!

Eğer ortalması 8 reytingde kalırsa haftada 7 gün olur:X sevindim akşamları izleyecek bişey bulamıyordum.

Aslında Sefer'i öldürdükleri için Poyraz Karayel'e bu hafta bakmamak vardı da neyse. Dizimi satmayacağım.

klasik suyunu çıkartıyor gerçekten bu sezon kim izliyor anlamıyorum dün tv de hiçbişey yoktu reklam izledim merak edip açmadım çok cıvıttılar aşırı derecede
dirilişin özetiyle yarışır en fazla

Aynen Carsamba Dirilisin özeti ile yarışırlar :A :A
ayy zaten 1.bölüm haric hep geriye gittiler anladığım kadarıyla bu yıl insanların ilginisini çekecek yarışmacılar yok ayy zaten bir yarışmanın yıldızı yılmaz morgul oluyorsa o yarışmanın düştüğü durum ortadadır :F:F:F

ayy zaten 1.bölüm haric hep geriye gittiler anladığım kadarıyla bu yıl insanların ilginisini çekecek yarışmacılar yok ayy zaten bir yarışmanın yıldızı yılmaz morgul oluyorsa o yarışmanın düştüğü durum ortadadır :F:F:F
Evet az kisi var ben sadece Semihi ve Morgülü taniyordum Gönüllüler Ünlülerden daha ünlü :F :F Tv8 degil resmen Survivor Tv 7 gun olunca 5lere duser :F

Çarşamba pek izleyeceğimi sanmıyorum

Çarşamba pek izleyeceğimi sanmıyorum

Salı Hayat Şarkısı ve EDHO'nun yaptığını çarşamba Poyraz Karayel ve Diriliş yapar. İlk 5'i zorlasın artık :)

Umarım en azından bundan sonra bitiş saati 23.15 olur pazar hariç diğer günlerde