ayy iyice batsında görsün artık hafta sonu bile 8 i geçemiyor hafta içi 6 reytinge düşmeye başladılar dün 6 reyting almışlar totelde 5 kadar hafta içi dahada düşücekler bu sezon kurtulucaz inş@Çiğdem- Macunun ne yapıyor
Aynen Carsamba Dirilisin özeti ile yarışırlarayy iyice batsında görsün artık hafta sonu bile 8 i geçemiyor hafta içi 6 reytinge düşmeye başladılar dün 6 reyting almışlar totelde 5 kadar hafta içi dahada düşücekler bu sezon kurtulucaz inş
ayy zaten 1.bölüm haric hep geriye gittiler anladığım kadarıyla bu yıl insanların ilginisini çekecek yarışmacılar yok ayy zaten bir yarışmanın yıldızı yılmaz morgul oluyorsa o yarışmanın düştüğü durum ortadadırAynen Carsamba Dirilisin özeti ile yarışırlar
Evet az kisi var ben sadece Semihi ve Morgülü taniyordum Gönüllüler Ünlülerden daha ünlü Tv8 degil resmen Survivor Tv 7 gun olunca 5lere duserayy zaten 1.bölüm haric hep geriye gittiler anladığım kadarıyla bu yıl insanların ilginisini çekecek yarışmacılar yok ayy zaten bir yarışmanın yıldızı yılmaz morgul oluyorsa o yarışmanın düştüğü durum ortadadır
Bıraktın sanırımÇarşamba pek izleyeceğimi sanmıyorum
Çarşamba pek izleyeceğimi sanmıyorum
Yok ya izliyorum.Bıraktın sanırım