Survivor All Star Haftada 5 Gün Oldu!

Oha yakında hergün olursa şaşırmam
))

İşte tv8'in "kalite" anlayışı, daha ne söylenebilir ki? En azından Komedi Türkiye'nin bitişini bekleselerdi. İzleyiciyi sıkıp kaçırmasalar bari.

Bu çok oldu ama.
Poyraz Karayel etkilenecek.
+1

Ama Poyraz Karayel başarılı reytinglerini sürdürür bence, sadık bir kitlesi var.

Bir yapımın 5 gün olması saçma ve suyunu çıkartmaktan başka birşey değil. Ama reytinglerdeki yükselişinden sonra şaşırtıcı bir haber olmadı.
Maral ve Bana Baba Dedi daha da düşerse o 2 güne de gelir artık, tam olur.

İşte tv8'in "kalite" anlayışı, daha ne söylenebilir ki? Komedi Türkiye'nin bitişini bekleselerdi bari.

+1

Ama Poyraz Karayel başarılı reytinglerini sürdürür bence, sadık bir kitlesi var.
Haber yalan çıkar inşallah.

Poyraz elbet etkilenecektir ya Survivor en az 1 reytingini götürür Poyraz'ın

Yok artık. Tamam seviliyor, izleniyor da 5 gün de çok fazla ya. Yakında haftanın her günü yayınlanır. Acun abartıyor. Umarım bu gün çoğalma işleri seyirciyi sıkmaz.

Komedi Türkiye ne olacakmış @Yiğitt?

Survivor sevmeme rağmen bu habere hiç sevinmedim
Ama kanal acunun yapımcı acun , O yüzden bizde birsey diyemeyiz adama
adam haklı yani herseyi yapar sonuçta kanal onun

haftada 5 gün harbiden çok fazla ya 5 gün nasıl takip edelim tam diyorum düzenli olarak kaçırmadan izlicem arttıkça artıyor en fazla 3 gün izleyebilirim haftada o da sınavlarım olmadığı zamanlar
haftada 5 gün sadece vadi gider onun dışında 5 gün bişey izleyemem
hee birde acuna burdan seslenmek istiyorum hadi survivoru perşembede yapsana görelim boyunun ölçüsünü

Aslında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olsa en mantıklısı.

4 gün ard arda olunca 3 gün insan boşluğa düşüyor ama 5 gün de çok fazla. Adadakiler hergün ziyafet çekecek yakında. Adı da Survivor.