Senin Diriliş ne olacak?
Bu hafta senin Anıl yazılmış diyorlar.survivor varken diğerleriyle ilgilenmiyorum.
+1Bu çok oldu ama. Poyraz Karayel etkilenecek.
Haber yalan çıkar inşallah.İşte tv8'in "kalite" anlayışı, daha ne söylenebilir ki? Komedi Türkiye'nin bitişini bekleselerdi bari.
+1
Ama Poyraz Karayel başarılı reytinglerini sürdürür bence, sadık bir kitlesi var.
Ali Eyüboğlu adam Acun'un adasına gitti ne yalanı.Haber yalan çıkar inşallah.
Poyraz elbet etkilenecektir ya Survivor en az 1 reytingini götürür Poyraz'ın
Begüm elenecek diyordun ona güvenerek noldu Taner gitti Belli olmaz bu işlerAli Eyüboğlu adam Acun'un adasına gitti ne yalanı.
Ekli dosyayı görüntüle 44233
O haber şaşırtmaydı.Begüm elenecek diyordun ona güvenerek noldu Taner gitti Belli olmaz bu işler
Belli değil.Yok artık. Tamam seviliyor, izleniyor da 5 gün de çok fazla ya. Yakında haftanın her günü yayınlanır. Acun abartıyor. Umarım bu gün çoğalma işleri seyirciyi sıkmaz.
Komedi Türkiye ne olacakmış @Yiğitt?
En azından gelecek sezonu garantiledi, sıkıntı yok şimdilik.Haber yalan çıkar inşallah.
Poyraz elbet etkilenecektir ya Survivor en az 1 reytingini götürür Poyraz'ın
Aslında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olsa en mantıklısı.haftada 5 gün harbiden çok fazla ya 5 gün nasıl takip edelim tam diyorum düzenli olarak kaçırmadan izlicem arttıkça artıyor en fazla 3 gün izleyebilirim haftada o da sınavlarım olmadığı zamanlar
haftada 5 gün sadece vadi gider onun dışında 5 gün bişey izleyemem hee birde acuna burdan seslenmek istiyorum hadi survivoru perşembede yapsana görelim boyunun ölçüsünü