Survivor All Star Haftada 5 Gün Oldu!

İşte tv8'in "kalite" anlayışı, daha ne söylenebilir ki? En azından Komedi Türkiye'nin bitişini bekleselerdi. İzleyiciyi sıkıp kaçırmasalar bari. :F
Bu çok oldu ama. :( Poyraz Karayel etkilenecek. :(
+1 :(

Ama Poyraz Karayel başarılı reytinglerini sürdürür bence, sadık bir kitlesi var.

Bir yapımın 5 gün olması saçma ve suyunu çıkartmaktan başka birşey değil. Ama reytinglerdeki yükselişinden sonra şaşırtıcı bir haber olmadı.
Maral ve Bana Baba Dedi daha da düşerse o 2 güne de gelir artık, tam olur.

İşte tv8'in "kalite" anlayışı, daha ne söylenebilir ki? Komedi Türkiye'nin bitişini bekleselerdi bari. :F

+1 :(

Ama Poyraz Karayel başarılı reytinglerini sürdürür bence, sadık bir kitlesi var.
Haber yalan çıkar inşallah. :A

Poyraz elbet etkilenecektir ya Survivor en az 1 reytingini götürür Poyraz'ın :(

Haber yalan çıkar inşallah. :A

Poyraz elbet etkilenecektir ya Survivor en az 1 reytingini götürür Poyraz'ın :(
Ali Eyüboğlu adam Acun'un adasına gitti ne yalanı. :A
11140069_806783129409529_1561134898299181355_n.jpg

Yok artık. Tamam seviliyor, izleniyor da 5 gün de çok fazla ya. Yakında haftanın her günü yayınlanır. Acun abartıyor. Umarım bu gün çoğalma işleri seyirciyi sıkmaz.

Komedi Türkiye ne olacakmış @Yiğitt?

Survivor sevmeme rağmen bu habere hiç sevinmedim
Ama kanal acunun yapımcı acun , O yüzden bizde birsey diyemeyiz adama :D adam haklı yani herseyi yapar sonuçta kanal onun :D

haftada 5 gün harbiden çok fazla ya 5 gün nasıl takip edelim tam diyorum düzenli olarak kaçırmadan izlicem arttıkça artıyor en fazla 3 gün izleyebilirim haftada o da sınavlarım olmadığı zamanlar
haftada 5 gün sadece vadi gider onun dışında 5 gün bişey izleyemem :D hee birde acuna burdan seslenmek istiyorum hadi survivoru perşembede yapsana görelim boyunun ölçüsünü :D

haftada 5 gün harbiden çok fazla ya 5 gün nasıl takip edelim tam diyorum düzenli olarak kaçırmadan izlicem arttıkça artıyor en fazla 3 gün izleyebilirim haftada o da sınavlarım olmadığı zamanlar
haftada 5 gün sadece vadi gider onun dışında 5 gün bişey izleyemem :D hee birde acuna burdan seslenmek istiyorum hadi survivoru perşembede yapsana görelim boyunun ölçüsünü :D
Aslında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olsa en mantıklısı.

4 gün ard arda olunca 3 gün insan boşluğa düşüyor ama 5 gün de çok fazla. Adadakiler hergün ziyafet çekecek yakında. Adı da Survivor. :F