Survivor All Star Haftada 5 Gün Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1428835835.jpg

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star bundan sonra haftada beş gün ekrana gelecek!

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği programda bu sezon son on yılın en iyileri yarışıyor. Program cumartesi, pazar, pazartesi ve salı günleri ekrana geliyordu. Program artık haftada beş gün ekrana gelecek. Elenen ismin belli olduğu konsey artık çarşamba akşamları ekrana gelecek.

Survivor All Star yeni bölümleriyle cumartesi, pazar, pazartesi, salı ve çarşamba Tv8'de!

yok artık her gün yap bari sende kurtul bizde kurtulalım acun :D

Acun iyice uçtu. :F
Geçen haftaki konsey uçtu tabi, bunun gazıyla yapılmıştır. :D

Aslinda beklenen bir durumdu bakalim nasil bir etki yapacak

Acun çıldırdı, Dirilişimin çok etkileneceğini düşünmüyorum, sadık izleyicisi var.

Demekki bir ödül oyunu daha giriyor araya. :F

Bizim için iyi hoşta, hani en zor Survivor olacaktı? 2 gün hariç hergün yemek yiyorlar, bizden iyi ziyafet çekiyorlar, bu mu Survivor? :D

Komedi Türkiye iyi gidiyordu ayrıca.

Ne alakası var? :)
Diriliş'in en büyük kitlesi AB ve ABC1 :)
Survivor'un da AB ve ABC1 :)
İkisinden birisi ayakta kalacak, tüm yapımlar büyük ölçüde etkilenir. :)
Düşrrse 1 reyting düşer.

Bakalim dusecektir dedığin gibi @Yiğitt

Bu arada kaynak ne? Çünkü, Acunun kendi sitesinde yazmıyor. Haber doğru olmaya bilir. Artık hergün yemek verecekse bu ne biçim Survivor? :(

bana doğru değil gibi geliyor ama olabilir de,geçen sene acun kendi kanalında olmadığı için starda olduğu için haftada 3 gün oluyo diye beğenmiyolardı abi adam kendi kanalını aldı ister 5 ister 7 gün yapar ne var bunda?

bana doğru değil gibi geliyor ama olabilir de,geçen sene acun kendi kanalında olmadığı için starda olduğu için haftada 3 gün oluyo diye beğenmiyolardı abi adam kendi kanalını aldı ister 5 ister 7 gün yapar ne var bunda?
Yukarıda kaynak var, görebilirsin.