Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabinin yaptigi cok buyuk bir terbiyesizlik. Onda zaten saygi yoktu ama edepte yokmus

Yaptığı hareket çok saygısızcaydı Allah büyük Hasan 1 olurda gününü görür yancılarıyla beraber.

Begumun Bozok yazacagi belliydi zaten niye acaba baskasinimi yazdi diye dusunuyorsunuzki. Sahra yada Hasan yazacak degilya.
Bozoka gelince, buda onlarin bir stradejisi galiba. Gecen sefer Nadya dokunulmaz olunca onun söyleyecegi garanti oldugu icin Hasani kendisine rakip istedi, özlemi yolladi. Bu kezde Hilmicem dokunulmaz olunca yine kendisini Hasanla aday cikartti ve oldukcada rahat. Smsime guveniyorum alirim diyor. Bukez cok guvenmesin bence

Yaptığı hareket çok saygısızcaydı Allah büyük Hasan 1 olurda gününü görür yancılarıyla beraber.
Bu hafta belki birinci olmayabilir ama sonra yine alir eline.

hasan: arkadaşı anlayışla karşılamak lazım ama anlamıyorum onu)) hasan sen nasıl kitap yazdın da)))

Begumun Bozok yazacagi belliydi zaten niye acaba baskasinimi yazdi diye dusunuyorsunuzki. Sahra yada Hasan yazacak degilya.
Bozoka gelince, buda onlarin bir stradejisi galiba. Gecen sefer Nadya dokunulmaz olunca onun söyleyecegi garanti oldugu icin Hasani kendisine rakip istedi, özlemi yolladi. Bu kezde Hilmicem dokunulmaz olunca yine kendisini Hasanla aday cikartti ve oldukcada rahat. Smsime guveniyorum alirim diyor. Bukez cok guvenmesin bence

Bu hafta belki birinci olmayabilir ama sonra yine alir eline.
Bilmiyorum valla umarım olurda şunlara gönünü gösterir.

15 dakika saf gibi reklamın bitmesini bekledim. Daha bu saatde balık yapacağım.

acun yine tatlı vermiş ödül olarak. ve maalesef atış oyunu var. ve merve yine ağlayacak))))

Anıl'la Berna yine birbirlerine giriyorlar güzel. :F

Merve'nin gülüşü hahaha süper ya. :)

@Maskeli Fedai'yi de Merve'ci yaptım. :Z

CEgunmxW8AA18mo.jpg

acun kurallarıyla inanılmaz saçma bi hale dönüştürüyor yarışmayı bugünkü oyunda sayamadım hakanla hilmicem kaç kez oynadılar bu ne saçmalık yav

hakanda nasıl yarışıyor merak ediyorum ulan oyununa bakacağına rakibine bakıyor sürekli ne yapmaya çalışıyor anlamak mümkün değil

herkes herkesle oynamadıkça zevki çıkmayacak survivorun

acun kurallarıyla inanılmaz saçma bi hale dönüştürüyor yarışmayı bugünkü oyunda sayamadım hakanla hilmicem kaç kez oynadılar bu ne saçmalık yav

hakanda nasıl yarışıyor merak ediyorum ulan oyununa bakacağına rakibine bakıyor sürekli ne yapmaya çalışıyor anlamak mümkün değil

herkes herkesle oynamadıkça zevki çıkmayacak survivorun
Gönüllüler'i yaklaşmaya çalıştırdı ama beceremedi. :))) Anıl'ı 4 kez oynattı. :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...