1 ay böyleyim alışacaksın artık bir şekilde.
ayy alıştım bile çok yakışmış çok cici olmuş
Hasan ve Merve'nin kalmasını isterim finale ama Turabi bırakmayacak gibi. O zaman Merve tercihimden vazgeçiyorum hem arabayı da aldı kendisi. Hasan ve Turabi olsun kazanan da Hasan.
Begüm elenecek
Aynen aga Hasan şampiyon olacak.survivor çok sıktı hiç zevk vermiyor hasan olmasa hiç izlemezdim ama camokaya olan desteğimden izliyorum
hakan elenmiş beklediğim gibi eğer ünlüler kazansaydı begüm gidecekti
acun bi yarışmanın içine nasıl edilir onu gösteriyor suyunu çıkarttığı yetmedi bi de 2 kişi kalmış hala takım oyunu komedi gibiulan ben hasanla hilmicemle turabinin birbiriyle yarışlarını izlemedikten sonra ne anladım bu işten aynı oyunda 15 kez begümle mere oynuyor çok sıktı çok
neyse sonuna kadar hasan bu yarışmayı kazanması gereken en büyük isim İnşallah kazanacaktır
İnşallah aga şampiyon olsunda yarışma bitsin artıkAynen aga Hasan şampiyon olacak.
Öyle olacak inşallah o yarışmaya bakamadım yarın varsa bakarım.İnşallah aga şampiyon olsunda yarışma bitsin artıkAtv de döndür şansını diye bi yarışma başlamış on numara survivora bin çeker
İnşallah aga şampiyon olsunda yarışma bitsin artıkAynen aga Hasan şampiyon olacak.
yollar yollar kız gibi sürekli sakatlanıyor camoka onu yiyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?